+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.
Laad meer vacatures

CE Chauffeur Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 15 - € 22 p/u

Vacature in het kort

Zoek je een baan waarin je echt iets kunt betekenen voor de veiligheid? Als Logistiek Medewerker / Chauffeur bij ons speel je een belangrijke rol in crisisbeheersing en brandweerzorg. Je werkt met verschillende voertuigen en materieel, en zorgt dat alles goed onderhouden is. Ook kun je ingezet worden bij noodsituaties, zowel in Nederland als daarbuiten. Het werk is dynamisch en je werkt samen in een team. Als piketchauffeur moet je altijd klaarstaan om te helpen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij die technische vrachtwagenchauffeur die graag zijn steentje bijdraagt op het vlak van veiligheid? Lees snel deze vacature! Wil jij deel uitmaken van een team dat zich inzet voor crisisbeheersing en brandweerzorg? Wij zoeken een gemotiveerde Logistiek Medewerker / Chauffeur voor de afdeling Landelijke Middelen (LM) in Zoetermeer.


Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je een essentiële rol speelt in crisisbeheersing en brandweerzorg? Het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) is op zoek naar een gedreven Logistiek Medewerker / Chauffeur (LM) voor de afdeling Landelijke Middelen in Zoetermeer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van diverse logistieke voertuigen en materieel, met de mogelijkheid om deel te nemen aan piketdiensten voor noodsituaties, zowel nationaal als internationaal.

Als Logistiek Medewerker / Chauffeur bij LM van het NIPV werk je in een dynamische omgeving waar teamwork en nauwkeurigheid essentieel zijn. Je werkt samen met een team van logistieke professionals, bestaande uit vier logistiek medewerkers en een planner, om ervoor te zorgen dat alle logistieke en onderhoudstaken soepel verlopen. Je taken omvatten onder andere het vervoeren van diverse materieel en materiaal, zoals haakarmcontainers, voertuigen en pallets met goederen, en het uitvoeren van onderhoudstaken zoals testen, inventariseren en schoonmaken van reddingsmaterieel.

Binnen het NIPV draait alles om het waarborgen van publieke veiligheid en het effectief reageren op noodsituaties. Daarom is de afdeling LM belast met het beheer en onderhoud van cruciale middelen, waaronder USAR, Politie, Brandweer, geneeskundig en reddingsmaterieel. Als lid van dit team zul je werken met diverse logistieke voertuigen, allen uitgevoerd in de herkenbare brandweer huisstijl, om ervoor te zorgen dat deze middelen altijd operationeel zijn wanneer ze nodig zijn.

Een uniek aspect van deze functie is de mogelijkheid om deel te nemen aan de piketorganisatie van het NIPV. Dit betekent dat je 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar moet zijn voor inzet bij rampen en grote calamiteiten, zowel binnen als buiten Nederland. Als piketchauffeur zul je verantwoordelijk zijn voor het distribueren van het juiste materiaal of materieel naar de locatie van de noodsituatie. Dit vraagt om flexibiliteit, stressbestendigheid en een toewijding aan publieke veiligheid.



Gevraagd

  • Rijbewijs CE
  • Woonachtig binnen 30 minuten van Zoetermeer
  • Mbo-diploma
  • Ervaring als chauffeur


Aanbod

  • Een uitdagende functie binnen een toonaangevend instituut voor publieke veiligheid
  • Mogelijkheid tot deelname aan piketdiensten en internationale noodsituaties
  • Een hecht team van professionals waarin samenwerking en resultaatgerichtheid centraal staan
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in een dynamische werkomgeving


Bedrijfsomschrijving

Het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid (NIPV) is dé autoriteit op het gebied van crisisbeheersing en brandweerzorg. We verbinden veiligheidsregio's, het Ministerie van Justitie en Veiligheid en andere crisispartners om te zorgen voor een efficiënte en effectieve aanpak van noodsituaties.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in