+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoetermeer.

Internationaal verhuizer Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,50 - € 17 p/u

Vacature in het kort

Als internationale verhuizer ben je elke dag actief, zowel binnen als buiten. Je begint vaak heel vroeg, laadt verhuiswagens en werkt samen met je team om alles veilig op de nieuwe plek te krijgen. Je moet soms zware dingen tillen en goed communiceren. Veiligheid is belangrijk. Na het werk, maak je alles weer klaar voor de volgende dag. Het is hard werken, maar het gevoel dat je mensen helpt en een taak goed volbrengt, maakt het de moeite waard. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Als internationale verhuizer ben je altijd in beweging, zowel binnenlands als over de grenzen heen. Elke dag is een nieuwe uitdaging, maar jouw passie voor dit vak blijft constant branden.


Stap in de wereld van verhuizen, waar elke dag anders is. Als internationale verhuizer begint je dag vaak vroeg, soms zelfs voor zonsopgang, om ervoor te zorgen dat alles klaar staat. Je laadt verhuiswagens vol met meubels, dozen en andere spullen die naar de nieuwe bestemming moeten. Goede communicatie met je team is cruciaal om alles soepel en veilig te laten verlopen.

Eenmaal op locatie werk je nauw samen met je team om alle spullen uit te laden en op de juiste plek te zetten, precies zoals de klant het wil. Of het nu gaat om huisraad of kantoorapparatuur, jij bent er klaar voor. Soms moet je zware dingen tillen of speciale apparatuur gebruiken om alles op zijn plek te krijgen.

Veiligheid staat voorop tijdens het verhuizen. Je bent constant alert op mogelijke gevaren en zorgt ervoor dat alles zonder schade of ongelukken verloopt. Klanttevredenheid is essentieel, dus je laat alles netjes achter op de nieuwe locatie.

Na een lange dag keer je terug naar het depot, waar je de wagens leegmaakt en alles weer op zijn plek zet voor de volgende klus. Het kan vermoeiend zijn, maar de voldoening van een succesvolle verhuizing maakt alles de moeite waard.



Gevraagd

  • Goede fysieke conditie, want verhuizen kan zwaar werk zijn;
  • Ervaring, zowel nationaal als internationaal;
  • VCA-certificaat (of bereidheid dit snel te behalen);
  • Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunnen voorleggen of aanvragen;
  • Rijbewijs B is een pluspunt, C of CE is nog beter;
  • Zelfs als leerling kun je bij ons beginnen, zelfs zonder rijbewijs.


Aanbod

  • Een competitief salaris tussen €13,50 en €17,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring en rijbewijzen;
  • Mogelijkheid op een vaste aanstelling bij goede prestaties;
  • Training en bijscholing door Teamflex, inclusief kans op het behalen van rijbewijs C of CE;
  • Kans om waardevolle connecties te maken in een dynamische omgeving. Bij ons begrijpen we dat verhuizen meer is dan spullen verplaatsen; het gaat om het verbeteren van mensenlevens. Als jij dat ook voelt, ben je van harte welkom bij ons team.
Meer informatie

Aarzel niet om vandaag nog te solliciteren voor de uitdagende positie van Ervaren Internationaal Verhuizer en geef je carrière een boost binnen de wereld van verhuizingen.



Bedrijfsomschrijving

Ben jij een ervaren verhuizer op zoek naar nieuwe uitdagingen, zowel nationaal als internationaal? Bij ons krijg je de kans om je passie voor het vak te laten zien. We nemen verhuizen serieus en zoeken gedreven mensen zoals jij om ons team te versterken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in