+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoeterwoude.

Aan de slag als Project/Sales Controller in Zoeterwoude Zoeterwoude

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

YoungCapital NEXT

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital NEXT

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • 3.500 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Ben jij die gedreven Project/Sales Controller die het Finance team komt versterken? Wij zoeken iemand die weet waar ie het over heeft als het gaat om betrouwbaar en deskundig onderhoud, reparatie, vervanging en modernisering van automatisering in grootschalige en industriële krachtcentrales.

In de rol van Project Controller ben je de rechterhand van de project manager. Samen ga je aan de slag met projecten waarbij de klant altijd in de spotlight staat. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit cost controlling, rapportage, risico- en cashmanagement. Je schakelt ook met support afdelingen over juridische voorwaarden, inkoop, logistiek en belastingvraagstukken. In the end rapporteer je aan de Business Unit Finance Manager.

En dan hebben we nog de samenwerking met de sales manager. Jullie zijn het team voor offertes van projecten en servicecontracten. Juridische voorwaarden, calculaties en het interne control framework zijn jullie speelveld. En oh ja, je hebt direct contract met de klant voor pittige onderhandelingen.


Wat wij bieden
  • Een bruto salaris tussen de €3500 en €5000;
  • Een talentmanager die jou ondersteunt bij je persoonlijke ontwikkeling;
  • Een sportbudget van €150 per jaar
Wat wij vragen:
  • Minimaal een hbo-diploma; bedrijfseconomie of vergelijkbaar
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare positie;
  • Je bent bekend met SAP en MS Office;
  • Je praat vloeiend Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus HBO, UniversiteitPlaatsZoeterwoudeWerkuren per week36 - 40DienstverbandenFulltime (startersfunctie), Fulltime (ervaren)Salarisindicatie Tussen €3.500 en €5.000 Per maand Verantwoordelijk voorSales en Project ControllingGepubliceerd op28-03-2024

Bedrijfsomschrijving

Wat ga je doen? Ben jij die gedreven Project/Sales Controller die het Finance team komt versterken? Wij zoeken iemand die weet waar ie het over heeft als het gaat om betrouwbaar en deskundig onderhoud, reparatie, vervanging en modernisering van automatisering in grootschalige en industriële krachtcentrales.In de rol van Project Controller ben je de rechterhand van de project manager. Samen ga je aan de slag met projecten waarbij de klant altijd in de spotlight staat. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit cost controlling, rapportage, risico- en cashmanagement. Je schakelt ook met support afdelingen over juridische voorwaarden, inkoop, logistiek en belastingvraagstukken. In the end rapporteer je aan de Business Unit Finance Manager.En dan hebben we nog de samenwerking met de sales manager. Jullie zijn het team voor offertes van projecten en servicecontracten. Juridische voorwaarden, calculaties en het interne control framework zijn jullie speelveld. En oh ja, je hebt direct contract met de klant voor pittige onderhandelingen. Wat wij bieden Een bruto salaris tussen de €3500 en €5000;Een talentmanager die jou ondersteunt bij je persoonlijke ontwikkeling;Een sportbudget van €150 per jaar Wat wij vragen: Minimaal een hbo-diploma; bedrijfseconomie of vergelijkbaarMinimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare positie;Je bent bekend met SAP en MS Office;Je praat vloeiend Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Extra informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in