+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zoeterwoude.
Laad meer vacatures

Terminaltrekker- pendelchauffeur Zoeterwoude

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Logistic Force

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen (C)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie help je de grootste brouwerij van Nederland door hun producten op tijd te leveren. Je rijdt met een speciale vrachtwagen tussen het magazijn en de brouwerij. Je werkt samen met collega's en zorgt dat alles soepel verloopt. Het werk is niet zwaar, omdat de trailers al geladen zijn. Je krijgt een goed salaris en extra mogelijkheden om te leren en te groeien. Bij ons word je gewaardeerd en helpen we je om het beste uit jezelf te halen. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Zorg jij ervoor dat de grootste brouwerij van Nederland tijdig zijn producten ontvangt en daardoor op tijd zijn producten aan haar klanten kan uitleveren?


WAT GA JE DOEN?

In de functie van Pendelchauffeur/Rangeerchauffeur draag je bij aan een goede en efficiënte instroom, doorstroom en uitstroom van de voorraad. Als terminaltrekker chauffeur ben je een belangrijke schakel in het logistieke proces en werk je nauw samen met de medewerkers in het warehouse en de brouwerij. zorg je er voor dat alle geladen trailers bij de juiste docks terecht komen. Je pendelt heen en weer tussen de docks en laadtafels van ons eigen magazijn en de brouwerij in Zoeterwoude. De trailers worden geladen door heftruckchauffeurs en het automatische laad-en lossysteem. Daardoor is het fysiek licht werk en schoon.

Om aan de slag te gaan als terminaltrekker chauffeur ben je in het bezit van een T- rijbewijs of een terminaltrekker certificaat. Daarnaast heb je al enige jaren ervaring in een vergelijkbare rol of ben je CE-chauffeur. Het logistieke proces van de brouwerij gaat dag en nacht door en dat betekent dat deze functie in een 3-ploegendienst wordt uitgevoerd. Het salaris valt in de D-schaal van CAO Beroepsgoederenvervoer met daarbij natuurlijk de toeslagen.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs C/CE of een terminal trekker (T) certificaat.
  • Ervaring met rangeren is zeker een pré. 
  • Je werkt graag samen en vind het fijn om elkaar een handje te helpen
  • Je vindt het niet erg om in een 3-ploegendienst te werken
  • Je spreekt Nederlands
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris conform de CAO-beroepsgoederenvervoer, logisch. Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy extra certificaten haalt of bijvoorbeeld het groot rijbewijs. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Klinkt goed toch? Solliciteer snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in