+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zuidhorn.
Laad meer vacatures

Programmaleider masterplan Leek-Tolbert - 24 uren per week - gemeente Westerkwartier - 05 / 41 mnd Zuidhorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

gemeente Westerkwartier

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Voor een uitdagende freelance / zzp / interim opdracht als Programmaleider masterplan Leek-Tolbert, biedt Mast Nederland een unieke kans. De opdracht omvat de coördinatie van een breed scala aan ontwikkelingen in het gebied, waaronder woningbouw, infrastructuur, economie, en onderwijs. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Voor de gemeente Westerkwartier zoekt Mast Nederland een Programmaleider masterplan Leek-Tolbert. Reageren op deze vacature kan tot 01 mei 2024 om 15:00 uur.

freelance / zzp / interim opdracht met de volgende kenmerken:
Programmaleider masterplan Leek-Tolbert
Gemeente Westerkwartier Gemeente Westerkwartier schaduw Van 1-5-2024 t/m 1-10-2024 | Optie verlenging: 3 x 12 maanden | Standplaats: Zuidhorn | Als zzp topper aan de slag via Mast Nederland? Welkom! De tariefrange voor deze opdracht is: € 102,50 – € 140,= bruto per uur, inclusief ALLE kosten, exclusief BTW, dat geldt voor de gehele opdracht duur inclusief eventuele verlengingen. De opdrachtgever weegt het tarief nadrukkelijk wel mee in de beoordeling | Ruimtelijke ordening & Milieu | Uren: 24 per week | Maximale inhuur: 36 maanden

Functiebeschrijving
Een programmaleider (18-24 uur per week voor de duur van 5 maanden met verlengingsoptie) voor een nader te vormen Programma Leek-Tolbert, inclusief inzet door deze persoon op een specifiek Onderwijsvraagstuk (De Borgen-huisvestingsvraagstuk), de mogelijke komst van de Lelylijn en aanpalende ontwikkelingen.

Het Masterplan schetst de mogelijke ontwikkelingen op hoofdlijnen op gebied van woningbouw, infrastructuur, economie, onderwijs, sport en andere in het gebied Leek-Tolbert.
Kandidaatomschrijving - Functietaken
Je moet zorgdragen voor:
1. De opstelling en afronding van het masterplan Keek op Tolbert en Leek.
2. De coördinatie op de inzet van interne medewerkers en externe partijen.
3. De financiële haalbaarheid met daarin ook de capaciteitskosten voor de uitvoeringsfase.
4. De bestuurlijke besluitvorming.
5. Interne en externe communicatie.
6. Het leiden van het onderwijsvraagstuk rondom rsg de Borgen en eventuele andere onderwijspartners. Hierbij het voeren van gesprekken met maatschappelijke partners waaronder schoolbesturen en sportverenigingen t.b.v. het zo mogelijk komen tot een integraal plan voor een campus. Het zorgdragen voor een eerste besluitvorming hierover vóór het zomerreces 2024.
7. Het coördineren van de subsidieaanvraag Masterplan Regiocentra.
8. Het uitdragen en het opstellen van een plan van aanpak voor het vervolg. Adviseren over en voorstellen maken voor verdere uitvoering en organisatie voor de uitvoering van het vast te stellen masterplan.
Dit alles in samenwerking met de staande organisatie / collega’s van onderwijshuisvesting, wonen, verkeer en vervoer, de communicatieadviseur e.a.

Kandidaatomschrijving
Je hebt:
-Ruime ervaring in het leiden van complexe integrale programma's of grote projecten in overheidsland.
-Politiek/ bestuurlijke sensitiviteit. Je weet hoe de processen goed en zorgvuldig moeten verlopen en houdt de bestuurlijke verantwoordelijken altijd aangehaakt.
-Uitstekende mondelinge en schriftelijke overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden om tot verbindingen en gedragen oplossingen te komen.
Ervaring met de financieel / economische haalbaarheidsaspecten, waaronder zorgdragen voor het opstellen van business-cases, risicoanalyses en subsidie-aanvragen.

Interviewplanning: De gesprekken staan gepland op 14 mei.

Gevraagd

CV eisen
Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands opgesteld en maximaal 5 pagina’s A4, tenzij hieronder anders aangegeven.

Toelichting op eisen en wensen: Als je 100% aan de eisen voldoet, zet dat dan ook helder in je CV om afwijzing in de papieren ronde te voorkomen. Voldoe je (op CV) niet aan de eisen, dan zal de opdrachtgever je aanbieding namelijk afwijzen. Met de wensen zijn punten te verdienen om hoger in de ranking te komen. Zorg ook hier dat deze helder in je CV terug te vinden zijn:

Eisen (Knock-Out – Vermeldt dit dus helder in je CV als je voldoet)
Jij herkent jezelf (en voldoet aan het gestelde) in de kandidaatsomschrijving en functiebeschrijving, kan deze opdracht uitvoeren en weet ons hiervan te overtuigen middels je in je CV beschreven ervaringen en opleidingen, aangevuld met je onderbouwing in je motivatiebrief.

Tariefstelling: Een binnen de tariefrange passend (of op genoemde salarisschalen afgestemd) uurtarief.
HBO opleiding
Startdatum uiterlijk per 1 juni 2024 en het is een pre als het eerder kan.
Aanwezigheid/ flexibiliteit Je dient minimaal 16 uur per week op kantoor in Zuidhorn te werken en enigszins flexibel zijn met je ureninzet om voldoende contact te hebben met stakeholders en om waar nodig ook in de avonduren overleg te kunnen voeren intern en extern.

Wensen – Hoe beter je hier aan voldoet, des te hoger je kansen, zorg dus dat als je hieraan voldoet, het in je CV beschreven staat.
Beschrijf in een korte motivatie (max 1 A4) je aanpak van een opdracht van vergelijkbare aard en benoem daarin concreet behaalde resultaten. Ga in op de eisen en wensen.

Scoor jij 100% op de specifieke wensen? Dan maak je meer kans:
Tariefstelling: Een concurrerend uurtarief. Het uurtarief wordt mee gewogen in de beoordeling.
Weging prijsdeel: 25 %

Motivatiebrief
Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Het laten zien van geschiktheid, begrijpen van de context, enthousiasme en overige communicatievaardigheden middels CV en motivatiebrief.
Weging: 25 %

Relevante werkervaring
Weging: 25 %

Interview
Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
Het ervaren van een match met de kandidaat en de kandidaat met ons.
Weging: 25 %

Hoe helderder bovenstaande in je CV staat, hoe groter je kansen om door de eerste, papieren selectie te komen! Vergeet de motivatie niet!

VOG:
Voor het werken bij de overheid is een VOG een vereiste.

Aanbod

ZZP mogelijkheden
Als zzp-er / freelancer aan de slag? We helpen je graag: zzp-ers zijn van harte welkom bij Mast Nederland. Hou rekening met de tariefrange en dat onze opdrachtgever het uurtarief mee weegt in de beoordeling. Ben je benieuwd welke berekening hiervoor gehanteerd wordt, laat het gerust weten!

Je offerte is all-in
Wij vragen je om in je offerte een all-in uur tarief te offreren. Dit betekent inclusief ALLE kosten. Het tarief dat we afspreken is ook echt voor jou! De overeengekomen uurtarieven staan vast voor de duur van de overeenkomst (inclusief alle verlengingen), zijn in euro’s, omvatten alle belastingen (maar exclusief BTW) en betreffen de overeengekomen prestatie, alsmede alle overige kosten, zoals die van training of inwerking van personeel, overuren / avond- en weekendwerkzaamheden, reis- en verblijf- en voorrijkosten, kosten voor apparatuur / hulpmiddelen en administratiekosten.
Vanzelfsprekend ben je ingeschreven met je organisatie bij de KVK en ben je afdoende verzekerd om deze opdracht uit te kunnen voeren.

LET OP HET VOLGENDE:
1. Omdat de voertaal bij deze klant Nederlands is, dienen je CV en je motivatiebrief opgesteld zijn in de Nederlandse taal (tenzij expliciet anders aangegeven). Niet-Nederlandstalige documenten worden door de opdrachtgever niet beoordeeld en leiden hierdoor tot een afwijzing. Bij een afwijzing door het ingediend hebben van niet-Nederlandstalige documenten krijg je geen bericht.
2. Laat je maar door 1 bureau voorstellen. Dit voorkomt uitsluiting van de procedure door de opdrachtgever.
3. Wij werken rechtstreeks met zzp collega’s samen. Om te voorkomen dat de keten onnodig lang wordt, werken wij niet samen met andere bemiddelaars. Met je inschrijving verklaar je als zzp collega via Mast Nederland aan de slag te willen gaan en niet gebonden te zijn aan een ander bureau of organisatie. Na je inschrijving zullen wij rechtstreeks contact met de ingeschreven kandidaat opnemen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in