+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zuidhorn.
Laad meer vacatures

Vakantiewerk helpende plus Zuidhorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
MF

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 3.013 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Zoek je een zomerbaan waar je echt het verschil kunt maken? Als Helpende Plus bij een bekende zorginstelling in Groningen, help je cliënten met hun dagelijkse activiteiten en zorg je voor een veilige en fijne omgeving. Je werkt in een team met goede begeleiding en kunt na de zomer blijven. Ook als je nog studeert of een ander zorgdiploma hebt, kun je solliciteren. Neem een kijkje in de mogelijkheden die deze vacature biedt. Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een Helpende Plus met een hart voor de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken!

Een zorgzame zomer met de leukste collega's? Als helpende plus ben je verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige zorg, het stimuleren van zelfstandigheid en het creëren van een veilige en prettige leefomgeving voor de cliënten. Bij een bekende zorginstelling zorg je met een gezellig team voor de cliënten, profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden en kun je ook na de zomer nog blijven werken.  

Als helpende plus ondersteun je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten en verzorging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het helpen bij het opstaan, wassen, aankleden en eten. Je creëert structuur in hun dagelijkse routine en stimuleert de cliënten mee te doen aan sociale activiteiten. Daarnaast ben je betrokken bij het bevorderen van de autonomie en eigen regie van de cliënten. Je werkt samen met hen en hun familie om te zorgen voor een goede balans tussen zelfstandigheid en de ondersteuning die zij nodig hebben. Dit vereist een duidelijke visie op het bieden van zorg en ondersteuning die aansluit bij de individuele behoeften en wensen van de cliënten. 

Een ander belangrijke taak als helpende plus is het werken met hulpmiddelen voor staan en tillen. Om de veiligheid van zowel de cliënten als het zorgteam te waarborgen, assisteer je hen bij het gebruik bij deze middelen.  

Jouw werkweek is tussen de 16 en 40 uur, afhankelijk van jouw wensen. De zorginstelling heeft meerdere vestigingen in de provincie Groningen, dus waar je precies gaat werken bepalen we in overleg. Met deze waardevolle vakantiebaan kun jij deze zomer direct je carrière starten na je opleiding. Werk je al in de zorg? Dan is dit een mooie kans om eens te kijken hoe het werken met ouderen en revaliderende zorgvragers je bevalt. Van beide kanten tevreden? Dan kun je ook na de zomer in dienst blijven. 


Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bekende zorginstelling met meerdere locaties in de provincie Groningen. Ze bieden zorg, behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse behoeften, van ouderenzorg tot revalidatie. Jouw collega's focussen zich op hoogwaardige zorg en vinden het belangrijk een veilige en prettige leefomgeving te creëren voor de bewoners. Je komt terecht in een gespecialiseerd en goed opgeleid team waarin iedereen zijn/haar eigen ervaring heeft. Zo ben jij niet alleen verzekerd van een gezellig team, maar ook van goede begeleiding.


Wat wij bieden
  • Salaris volgens CAO VVT functieschaal 30 (maximaal € 3.013,60 per maand) 
  • Dienstverband van 16 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid 
  • Contract van juni tot september, met kans om daarna in dienst te blijven 
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • Deelname aan pensioenfonds STiPP
Wat wij vragen

In deze functie werk je samen met andere zorgprofessionals zoals verzorgenden en verpleegkundigen. Je rapporteert observaties en andere informatie over cliënten aan hen, dus het is belangrijk dat je communicatief sterk bent. Daarnaast:  

  • Heb je een diploma Helpende Plus of Ouderenzorg en relevante werkervaring. 
  • Houd je van afwisseling in je werk. 
  • Ben je enthousiast en flexibel. 
  • Functioneer je zowel zelfstandig als in teamverband goed.

Niet in het bezit van het juiste diploma maar wel een ander zorggericht diploma of nog aan het studeren? Solliciteer alsnog! We hebben meerdere andere functies bij deze instelling op verschillende niveaus.   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in