+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zuidhorn.
Laad meer vacatures

Vakantiewerk helpende plus Zuidhorn Zuidhorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
MF

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 3.013 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Heb je een passie voor zorg en wil je deze zomer aan de slag als helpende plus? In deze rol speel je een belangrijke rol in het bieden van zorg en het creëren van een veilige omgeving voor cliënten. Je helpt hen met dagelijkse activiteiten en moedigt hen aan mee te doen aan sociale bezigheden. Je werkt samen in een team en hebt de kans om na de zomer te blijven. Dit is een mooie kans om ervaring op te doen en direct te starten in de zorg. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Hart voor de zorg en op zoek naar een baan in Zuidhorn? Ga aan de slag als helpende plus. Meer weten? Lees snel verder!

Een zorgzame zomer met gezellige collega's? Als helpende plus speel je een cruciale rol in het leveren van hoogwaardige zorg, het bevorderen van zelfredzaamheid en het scheppen van een veilige en aangename leefomgeving voor de cliënten. Bij een gerenommeerde zorginstelling werk je samen met een fijn team om de beste zorg te bieden, profiteer je van uitstekende arbeidsvoorwaarden en behoort een voortzetting van je werkzaamheden na de zomer tot de mogelijkheden. 

Als helpende plus assisteer je cliënten bij hun dagelijkse bezigheden en verzorging, zoals opstaan, wassen, aankleden en eten. Je brengt structuur aan in hun dagindeling en moedigt de cliënten aan om deel te nemen aan sociale activiteiten. Bovendien draag je bij aan het bevorderen van de autonomie en eigen regie van de cliënten. In samenwerking met hen en hun familie streef je naar een evenwicht tussen zelfstandigheid en benodigde ondersteuning. Dit vraagt om een heldere visie op het verlenen van zorg en ondersteuning die aansluit bij de individuele behoeften en wensen van de cliënten. Een andere belangrijke taak van een helpende plus is het werken met hulpmiddelen voor staan en tillen. Om de veiligheid van zowel de cliënten als het zorgteam te waarborgen, assisteer je hen bij het gebruik van deze hulpmiddelen. 

Je werkweek varieert tussen de 16 en 40 uur, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. De zorginstelling heeft diverse locaties in de provincie Groningen, dus de precieze werklocatie bespreken we samen. Met deze waardevolle vakantiebaan kun je deze zomer direct aan je carrière beginnen na je opleiding. Werk je al in de zorg? Dan biedt dit een mooie gelegenheid om te ervaren hoe het werken met ouderen en revaliderende zorgvragers je bevalt. Als het van beide kanten bevalt, is er de mogelijkheid om ook na de zomer in dienst te blijven.


Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bekende zorginstelling met meerdere locaties in de provincie Groningen. Ze bieden zorg, behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse behoeften, van ouderenzorg tot revalidatie. Jouw collega's focussen zich op hoogwaardige zorg en vinden het belangrijk een veilige en prettige leefomgeving te creëren voor de bewoners. Je komt terecht in een gespecialiseerd en goed opgeleid team waarin iedereen zijn/haar eigen ervaring heeft. Zo ben jij niet alleen verzekerd van een gezellig team, maar ook van goede begeleiding.


Wat wij bieden
  • Salaris volgens CAO VVT functieschaal 30 (maximaal € 3.013,60 per maand) 
  • Dienstverband van 16 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid 
  • Contract van juni tot september, met kans om daarna in dienst te blijven 
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • Deelname aan pensioenfonds STiPP
Wat wij vragen

In deze functie werk je samen met andere zorgprofessionals zoals verzorgenden en verpleegkundigen. Je rapporteert observaties en andere informatie over cliënten aan hen, dus het is belangrijk dat je communicatief sterk bent. Daarnaast:  

  • Heb je een diploma Helpende Plus of Ouderenzorg en relevante werkervaring. 
  • Houd je van afwisseling in je werk. 
  • Ben je enthousiast en flexibel. 
  • Functioneer je zowel zelfstandig als in teamverband goed.

Niet in het bezit van het juiste diploma maar wel een ander zorggericht diploma of nog aan het studeren? Solliciteer alsnog! We hebben meerdere andere functies bij deze instelling op verschillende niveaus.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in