+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zuidhorn.
Laad meer vacatures

Vakantiewerk helpende Zuidhorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
MF

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 2.928 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In deze zomerbaan help je ouderen en mensen die aan het revalideren zijn. Je zorgt dat ze hun dag fijn doorbrengen. Je werkt in een team en helpt bij dingen zoals opstaan, wassen en aankleden. Ook moedig je ze aan om mee te doen aan leuke activiteiten. Na de zomer is er kans om te blijven. Dit is een goede kans om te kijken of werken in de zorg iets voor jou is. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een Helpende met een hart voor de zorg en wil jij graag vlieguren maken? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken!

Als helpende in de zorg speel je een cruciale rol in het welzijn en de kwaliteit van leven van de cliënten. Je biedt zorg op maat, bevordert zelfredzaamheid en draagt bij aan een fijne leefomgeving waarin cliënten zich thuis voelen. Dit doe je samen met een gemotiveerd team, voor goede voorwaarden en met de mogelijkheid om ook na de vakantie te blijven.  

De naam zegt het al; als helpende ondersteun jij de cliënten in hun dagelijkse activiteiten en verzorging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hulp bij opstaan, wassen, aankleden en ondersteuning bieden bij het eten. Je draagt bij aan het behoud van de zelfredzaamheid van de cliënten en zorgt ervoor dat zij zich zo comfortabel mogelijk voelen. Daarnaast zorg je voor een prettige en georganiseerde leefomgeving, stimuleer je onderling contact tussen de cliënten en moedig je ze aan mee te doen met activiteiten die bij ze passen. Kortom, jij zorgt voor een zinvolle en aangename dagbesteding.  

Jouw werkweek is tussen de 16 en 40 uur, afhankelijk van jouw wensen. De zorginstelling heeft meerdere vestigingen in de provincie Groningen, dus waar je precies gaat werken bepalen we in overleg met jou. Met deze waardevolle vakantiebaan kun jij deze zomer direct je carrière starten na je opleiding. Werk je al in de zorg? Dan is dit een mooie kans om eens te kijken hoe het werken met ouderen en revaliderende zorgvragers je bevalt. Van beide kanten tevreden? Dan kun je ook na de zomer in dienst blijven.  


Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bekende zorginstelling met meerdere locaties in de provincie Groningen. Ze bieden zorg, behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse behoeften, van ouderenzorg tot revalidatie. Jouw collega's focussen zich op hoogwaardige zorg en vinden het belangrijk een veilige en prettige leefomgeving te creëren voor de bewoners. Je komt terecht in een gespecialiseerd en goed opgeleid team waarin iedereen zijn/haar eigen ervaring heeft. Zo ben jij niet alleen verzekerd van een gezellig team, maar ook van goede begeleiding.


Wat wij bieden
  • Salaris volgens CAO VVT functieschaal 25 (maximaal € 2.928,86 per maand) 
  • Dienstverband van 16 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid 
  • Contract van juni tot september, met kans om daarna in dienst te blijven 
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • Deelname aan pensioenfonds STiPP
Wat wij vragen

In deze functie werk je samen met andere zorgprofessionals zoals verzorgenden en verpleegkundigen. Je rapporteert observaties en andere informatie over cliënten aan hen, dus het is belangrijk dat je communicatief sterk bent. Daarnaast: 

  • Heb je een diploma Helpende of Ouderenzorg en relevante werkervaring. 
  • Houd je van afwisseling in je werk. 
  • Ben je enthousiast en flexibel. 
  • Functioneer je zowel zelfstandig als in teamverband goed.

Niet in het bezit van het juiste diploma maar wel een ander zorggericht diploma of nog aan het studeren? Solliciteer alsnog! We hebben meerdere andere functies bij deze instelling op verschillende niveaus.  

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in