+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zuidhorn.
Laad meer vacatures

Vakantiewerk verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord Zuidhorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

MF

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
MF

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 3.256 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je elke dag het verschil kunt maken? Als Verzorgende IG bij Zonnehuisgroep Noord is dat precies wat je gaat doen. Je werkt samen met een toegewijd team om de bewoners de beste zorg te geven. Of je nu net je opleiding hebt afgerond of al ervaring hebt, deze zomerbaan is perfect. En als het goed bevalt, kun je na de zomer blijven. Plus, je krijgt de kans om deel te nemen aan ons pensioenfonds. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als Verzorgende IG bij Zonnehuisgroep Noord is het jouw doel om elke dag zo goed mogelijk te maken voor je cliënten. Meer weten? Lees snel verder!

Laat deze zomer je zorgzame kant zien en sluit je aan bij het team van Zonnehuisgroep Noord! Als verzorgende IG bij Zonnehuisgroep zorg je ervoor dat de bewoners een zo prettig mogelijke dag beleven en werk je samen met een gedreven en gespecialiseerd team. Je profiteert uiteraard van goede arbeidsvoorwaarden en hebt de mogelijkheid om ook na de vakantie bij ons in dienst te blijven.   

Als verzorgende IG bij Zonnehuisgroep Noord heb je constant contact met bewoners met diverse zorgbehoeften, variërend van lichamelijk tot psychiatrisch en psychosociaal. In deze omvangrijke zorgorganisatie kom je allerlei situaties tegen. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden en zelfverzekerdheid sta je stevig in je schoenen en verloopt het contact met de bewoners en hun familie vlot. Je maakt weloverwogen keuzes over hoe je hen het beste kunt ondersteunen in hun dagelijkse bezigheden en neemt actief deel aan de groepsbegeleiding. Samen met je collega's zet je je in om elke dag het optimale resultaat te bereiken. 

Je werkweek varieert tussen de 16 en 40 uur, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. We bepalen in overleg op welke locatie je gaat werken. Zonnehuisgroep Noord heeft namelijk meerdere vestigingen in de provincie Groningen.  

Deze waardevolle vakantiebaan biedt je de kans om deze zomer direct na je opleiding aan je carrière te beginnen. Werk je al in de zorg? Dan is dit een uitgelezen kans om te ontdekken hoe het werken met ouderen en revaliderende zorgvragers je bevalt. Als beide partijen tevreden zijn, kun je ook na de zomer in dienst blijven. 


Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bekende zorginstelling met meerdere locaties in de provincie Groningen, onder andere in Zuidhorn. Ze bieden zorg, behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse behoeften, van ouderenzorg tot revalidatie. Jouw collega's focussen zich op hoogwaardige zorg en vinden het belangrijk een veilige en prettige leefomgeving te creëren voor de bewoners. Je komt terecht in een gespecialiseerd en goed opgeleid team waarin iedereen zijn/haar eigen ervaring heeft. Zo ben jij niet alleen verzekerd van een gezellig team, maar ook van goede begeleiding.


Wat wij bieden
  • Salaris volgens CAO VVT functieschaal 35 (maximaal € 3.256,53 per maand) 
  • Dienstverband van 16 tot 40 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid 
  • Contract van juni tot september, met kans om daarna in dienst te blijven 
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • Deelname aan pensioenfonds STiPP
Wat wij vragen

Als verzorgende IG bij Zonnehuisgroep Noord heb jij natuurlijk excellente sociale en communicatieve vaardigheden en kun je goed zelfstandig werken. Je bent oplossingsgericht en hebt een flexibele instelling en een open houding. Daarnaast ben jij: 

  • In het bezit van een diploma verzorgende IG 
  • Bekwaam in verpleegtechnische handelingen 
  • Teamspeler met een samenwerkingsgerichte instelling

Niet in het bezit van het juiste diploma maar wel een ander zorggericht diploma of nog aan het studeren? Solliciteer alsnog! We hebben meerdere andere functies bij deze instelling op verschillende niveaus.   

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in