+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zuidlaren.

Anesthesioloog Zuidlaren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In een modern ziekenhuis met een nieuw operatiecomplex, werk je als anesthesioloog op verschillende plekken. Je bent niet alleen actief in de operatiekamer en de preoperatieve polikliniek, maar ook als supervisor van de sedatiepraktijk. Er is veel ruimte voor je eigen ontwikkeling en speerpunten. Je komt terecht in een team van bevlogen collega's die samenwerken aan goede zorg. Dit ziekenhuis biedt een fijne werkomgeving en de mogelijkheid om zowel professioneel als persoonlijk te groeien. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Als anesthesioloog oefen jij de anesthesiologie in de volle breedte uit op de operatiekamer, de preoperatieve polikliniek. Ook ben jij supervisor van de sedatiepraktijk. Uiteraard ben jij óók betrokken bij niet-patiëntgebonden taken.


Jouw nieuwe baan

Enkele jaren geleden heeft dit ERAS-gecertificeerde ziekenhuis een geheel nieuw OK-complex met 6 OK’s (met echt daglicht) in gebruik genomen. Licht, ruim opgezet en voorzien van de modernste technologie. Hier worden jaarlijks ongeveer 9.000 anesthesieverrichtingen uitgevoerd. Buiten dit operatiecomplex worden nog eens 2.200 sedaties per jaar verricht. Dat gebeurt door sedatiepraktijkspecialisten, onder de verantwoordelijkheid van de vakgroep anesthesiologie. Op de pijnpoli – die 2 dagen per week open is voor spreekuur en behandelingen - werken 2 anesthesiologen-pijnspecialist en een verpleegkundig specialist pijn/anesthesie. Een belangrijk plek word ingenomen door kinderorthopedie, procedurele sedatie en/of analgesie, verloskunde en bijzondere tandheelkunde.

De vakgroep wordt gevormd door 8 algemeen anesthesiologen en 2 anesthesioloog-pijnspecialisten. Elk van hen beoefent in de volle breedte alle onderdelen van de locoregionale anesthesie én beheert één of meer aandachtsgebieden. Het onderlinge contact is goed. Binnen de vooruitstrevende vakgroep is veel ruimte is voor vakinhoudelijk overleg. Er wordt veel aandacht besteedt aan uitkomst gestuurd en evidence based handelen. Ook wordt door in wetenschappelijk onderzoek geparticipeerd. Elk vakgroeplid heeft een actieve rol in een commissie, het management of het bestuur van het operatiecomplex en/of het ziekenhuis.

Deze bevlogen anesthesiologen verwelkomen graag een nieuwe collega. Als anesthesioloog oefen jij de anesthesiologie in de volle breedte uit op de operatiekamer, de preoperatieve polikliniek. Ook ben jij supervisor van de sedatiepraktijk. Uiteraard ben jij óók betrokken bij niet-patiëntgebonden taken. Tot slot houd jij je eigen ontwikkeling in het oog. Daar krijg jij hier namelijk de ruimte voor. Dat geldt ook voor je speerpunten.

Een dag(deel) mee lopen met mogelijk toekomstige collega’s? Dat kan. BKV regelt het voor jou!


Jouw nieuwe werkplek

Een regionaal ziekenhuis dat alle basisspecialismen in huis heeft. Geografisch gezien ligt dit ziekenhuis zeer gunstig. Je werkplek bereik je makkelijk via een snelweg waar zelden tot nooit file staat. Dit ziekenhuis in Drenthe levert medisch specialistische zorg. Naast die doelstelling, biedt dit ziekenhuis jou de ruimte om zelf kansen te pakken en gebruik te maken van je expertise.

Prettig werken in dit ziekenhuis is de optelsom van veel persoonlijk contact en een gemoedelijke sfeer. Jullie werken samen aan het behoud van een plezierige werkplek, waarin plaats is voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Vind jij het prettig om in een klein of middelgroot ziekenhuis te werken? Dat zit jij hier lekker op je plek!


Wat breng je mee?

Jij…

  • bent BIG-geregistreerd als anesthesioloog;

  • hebt bij voorkeur ervaring met locoregionale technieken;

  • hebt visie op zorg en innovatie;

  • participeert met plezier in niet-patiëntgebonden taken;

  • denkt en handelt teamgericht;

  • neemt deel aan het dienstenrooster.

Als jij binnenkort de opleiding tot anesthesioloog afrondt en denkt dat je scoort op bovenstaande punten, mag je ook solliciteren.


Arbeidsvoorwaarden

Deze anesthesioloog vacature betreft een parttime aanstelling (0,6 fte) voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Arbeidsvoorwaarden en het salaris zijn conform de AMS-regeling. Dit betekent een bruto maandsalaris van minimaal 7.855 euro en maximaal 13.764 euro op fulltime basis.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in