+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zuidlaren.

Klinisch verloskundige Zuidlaren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.736 - € 5.473 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

In dit ziekenhuis werk je in een nieuw centrum voor ouder & kind, waar jaarlijks veel geboortes plaatsvinden. Je maakt deel uit van een team van verloskundigen en werkt samen met verschillende zorgprofessionals. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk. Het ziekenhuis biedt een fijne werkomgeving met persoonlijk contact en ruimte voor groei. Je kunt er gemakkelijk komen met het openbaar vervoer, auto of fiets, en er zijn gratis parkeerplaatsen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Een zelfstandige positie met veel ruimte om het werk zelf in te richten.


Jouw nieuwe baan

Vrij recent heeft dit ziekenhuis een geheel nieuw centrum voor ouder & kind in gebruik genomen. Dit centrum heeft een goede naam bij ziekenhuizen in de regio. Het contact met verloskundigen in de zorgregio is laagdrempelig en gebaseerd op vertrouwen. Op het vlak van technieken en processen stelt dit centrum zich vooruitstrevend op. Hier worden jaarlijks ongeveer 1.200 geboortes begeleid. Van de 4 verloskamers hebben 2 kamers een vast bevalbad. Er wordt gewerkt volgens het gezinsgerichte zorgprincipe. Zelfs als zowel moeder als kind specialistische zorg nodig hebben, worden zij niet gescheiden. Dat kan, doordat hier dubbel opgeleide verpleegkundigen werken.

Je bent lid van een hecht team met 20 verloskundigen. In multidisciplinair verband werken jullie samen met gynaecologen, kinderartsen, obstetrie- en gynaecologieverpleegkundigen, kinderverpleegkundigen en verzorgenden. In dit ziekenhuis heb jij als klinisch verloskundige een zelfstandige positie met veel ruimte om het werk zelf in te richten. Je verleent zorg aan zwangere vrouwen met een medische indicatie. Jij begeleidt de zwangerschap, de bevalling en het kraambed. In de dagelijkse activiteiten op de afdeling heb jij een coördinerende rol. Je overlegt rechtstreeks met de gynaecologen. Ook begeleid jij coassistenten en student-verloskundigen.

Een fijne introductie en een goed inwerkprogramma maken jouw nieuwe baan tot een succes. Een dag(deel) mee lopen met mogelijk toekomstige collega’s? Dat kan. BKV regelt het voor jou!


Jouw nieuwe werkplek

Een regionaal ziekenhuis dat alle basisspecialismen in huis heeft. Met huisartsen en overige zorgverleners in de keten bestaat een nauwe samenwerking. Geografisch gezien ligt dit ziekenhuis zeer gunstig. Je werkplek bereik je makkelijk via een snelweg waar zelden tot nooit file staat. Dit ziekenhuis in Drenthe levert medisch specialistische zorg. Naast die doelstelling, biedt dit ziekenhuis jou de ruimte om zelf kansen te pakken en gebruik te maken van je expertise.

Prettig werken in dit ziekenhuis is de optelsom van veel persoonlijk contact en een gemoedelijke sfeer. Jullie werken samen aan het behoud van een plezierige werkplek, waarin plaats is voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Vind jij het prettig om in een klein of middelgroot ziekenhuis te werken? Dat zit jij hier lekker op je plek!

Je werkplek is goed bereikbaar met het ov. Op loopafstand van de ingang vind je gratis parkeerplaatsen en een overdekte afgesloten fietsenstalling.


Wat breng je mee?

Jij…

  • hebt de opleiding tot verloskundige afgerond en hebt een BIG-registratie;

  • hebt ervaring met gangbare apparatuur en diagnostische hulpmiddelen, zoals CTG en echoscopie;

  • beschikt bij voorkeur ook over het diploma echoscopie;

  • werkt goed in teamverband maar gaat ook zelfstandig lekker aan de slag;

  • bent positief ingesteld en heb je een kritische blik op je werk.

Arbeidsvoorwaarden

Je tekent een contract voor 24 uur per week voor onbepaalde tijd. Voor deze klinisch verloskundige functie geldt een salaris van minimaal 3.736 euro en maximaal 5.473 euro bruto per maand op basis van een 36 uur. In juni 2024 volgt een vastgestelde cao-verhoging.

Wat mag je nog meer verwachten?

  • Een vakantietoeslag van 8,33%.

  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.

  • Een fiscale uitruilregeling op het gebied van reiskosten.

  • Aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

  • Een groot aanbod van gratis cursussen en e-learning modules.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in