+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zundert.
Laad meer vacatures

ALLROUND OPERATOR Zundert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

10Select

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
10Select

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.000 - € 2.500 p/m

Vacatureomschrijving

In deze afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid weet jij alles van de verschillende werkplekken binnen het productieproces. Het productieproces vangt aan bij de ingangscontrole waar je de binnenkomende verse (blad)groenten aan een controle onderwerpt. Na jouw goedkeuring wordt de ruwe grondstof verwerkt tot een geblancheerd product. Tijdens de volgende stap, de crèmekleuren, maak je aan de hand van een recept verschillende crèmes welke je vervolgens vermengt met het geblancheerde product. Bij de laatste stap binnen het productieproces, de spiraalvriezer, begeleid je het proces van invriezen in miniporties. Naast het productieproces houd jij je ook bezig met verbetertrajecten in het kader van het WCM (World Class Manufacturing) programma. Jouw expertise als allround operator productie komt hierbij erg goed van pas!



Gevraagd

Allereerst is het belangrijk dat je kwaliteitsbewust bent. Verder vragen wij voor deze functie het volgende;

  • Een Operator A of Operator B diploma.
  • Ervaring in de levensmiddelenindustrie in een vergelijkbare functie.

Voldoe jij niet helemaal aan bovenstaande criteria maar wil je wel graag aanspraak maken op deze functie? Schroom dan niet om te solliciteren! Wij laten ons graag overtuigen.



Aanbod

Als Allround Operator Productie mag je werken met moderne technologieën binnen een groeiend groenten en fruit verwerkend bedrijf waarin fors geïnvesteerd is en wordt. De ambitie is om tot één van de modernste fabrieken in de sector uit te groeien. Naast onze fabriek, investeren we ook graag in onze mensen. Naast een marktconform salaris kun je binnen deze functie rekenen op een gedegen interne training en daarnaast kun je aanvullende cursussen en opleidingen volgen.



Bedrijfsomschrijving

Het familiebedrijf Ardo Group (met hoofdzetel in Ardooie, België) is een belangrijke speler in de productie van een volledig aanbod vriesverse groenten, kruiden en fruit voor de retail, foodservice en industrie.
Vandaag heeft de Ardo Group een wereldwijd sales netwerk en 21 productie-, distributie- en verpakkingsunits, wat zorgt voor een optimale aanvoer uit de meest productieve groeiregio’s. Samen met onze 4000 medewerkers, verkoopt de groep wereldwijd 940.000 ton vriesverse groenten, kruiden, fruit, pasta, aardappelproducten en rijst in een 100-tal landen, met een omzet van EUR 1,1 miljard.

Bij Ardo B.V. in Zundert worden in productie verse (blad)groenten (o.a. spinazie, rode kool, boerenkool) verwerkt tot diepvriesproduct. Tevens worden hier losgevroren groenten en fruit verpakt voor de retail- en foodservicemarkt. Dit alles met moderne geautomatiseerde lijnen. Daarnaast is in Zundert het Nederlandse verkoopkantoor voor retail, foodservice en industrie gevestigd. Er zijn in Nederland circa 165 (in het seizoen circa 200) gemotiveerde medewerkers voor Ardo werkzaam.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in