+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zundert.
Laad meer vacatures

Helpende flex Zundert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Randstad

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 14,47 - € 18,24 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Bij Avoord kun je een belangrijke rol spelen in de zorg voor ouderen. Je helpt met dagelijkse dingen zoals wassen en aankleden, maar ook door er te zijn en te luisteren. Het is een flexibele baan waarbij je zelf kiest wanneer en waar je werkt. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen door verschillende trainingen en cursussen. Ook is er een goede regeling voor reiskosten. Dit werk biedt de mogelijkheid om echt iets te betekenen voor anderen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Avoord, zorgen doen we samen! En daar hebben we jou bij nodig. Wil jij graag een bijdrage leveren aan het levensgeluk van kwetsbare ouderen en hun naasten? Wil jij graag zelf de regie houden over je rooster, en beslissen waar en wanneer je werkt? Wil je jezelf graag blijven ontwikkelen? Dan ben je hier aan het juiste adres, want bij Randstad zorg is dit allemaal mogelijk: een flexibel rooster, een job coach en een breed pallet aan cursussen. Als helpende bij Avoord krijg je de kans een belangrijke rol te spelen in het bieden van persoonlijke en professionele zorg.

wat bieden wij jou
  • salaris cao VVT FWG 25: € 14,47 - € 18,24 per uur
  • uren op contract is mogelijk
  • werken op één of meerdere locaties
  • Groot aanbod aan cursussen en trainingen
  • goede regeling omtrent reiskostenvergoeding
wie ben jij

Jij vindt het fijn om te helpen bij de zorg voor ouderen en je houdt ervan om steeds iets anders te doen. Je staat altijd klaar om op verschillende plekken mensen te helpen met hun dagelijkse dingen. Niet alleen geef je praktische hulp, maar je bent ook iemand bij wie mensen zich op hun gemak voelen en bij wie ze hun verhaal kwijt kunnen. Om goed te zijn in deze baan, zijn er een paar belangrijke dingen die je moet kunnen:

  • Je hebt de mbo-opleiding helpende niveau 2 Zorg & Welzijn afgerond
  • Studeer je verpleegkunde en zit je in je laatste leerjaar? Ook dan kun je bij ons als helpende aan de slag
wat ga je doen

Als je bij Avoord werkt als helpende, ben je heel belangrijk voor de mensen die daar wonen. Je bent er om te helpen met bezigheden zoals wassen, aankleden, opstaan en naar het toilet gaan. Je zorgt ook voor een gezellige sfeer op de afdeling, helpt bij activiteiten en luistert naar wat de mensen te vertellen hebben. Omdat je deel uitmaakt van de flexpool, werk je op verschillende afdelingen bij Avoord. Soms werk je met mensen die dementie hebben, andere keren met mensen die fysieke problemen hebben. Jij beslist zelf wanneer en waar je wilt werken.

  • ADL taken
  • Oprecht luisterend oor bieden en warmte & veiligheid bieden
  • Goede zorg bieden, die past of ontlast
waar ga je werken

Avoord is actief in de ouderenzorg in de regio Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert, gelegen tussen Breda en Roosendaal. Ze bieden een breed scala aan zorgdiensten, zowel thuis als op locatie, en staan bekend om hun informele en betrokken werksfeer.

Wanneer je voor Randstad werkt, houden we rekening met jouw voorkeuren bij het opstellen van je rooster. Of je nu alleen in het weekend, 's avonds of heel flexibel wilt werken door wekelijks je beschikbaarheid aan te passen, dat is allemaal mogelijk. Wel moeten we rekening houden met de zorgbehoeften. Als je alleen doordeweeks tussen 09:00 en 17:00 uur beschikbaar bent, kan dat soms lastig zijn.

Naast het bieden van pensioen, vakantiegeld en vakantiedagen, bieden we ook trainingen, cursussen en opleidingsmogelijkheden aan. Bij Randstad krijg je een vast contactpersoon die je dagelijks ondersteunt en voor je klaarstaat.

sollicitatie

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Ook als je nog ergens twijfelt, schroom dan niet op contact met mij op te nemen!

Om in deze functie aan de slag te gaan is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in