+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zundert.

TECHNISCH FACILITAIR MEDEWERKER/ MAGAZIJNBEHEERDER Zundert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

10Select

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
10Select

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als Technisch Facilitair Medewerker speel je een belangrijke rol in het onderhouden van gebouwen en installaties. Je lost storingen op, coördineert met externe partijen en zorgt dat alles goed werkt. Ook beheer je het technisch magazijn en zorg je voor de voorraad. Je werkt in dagdienst en helpt soms ook de monteurs. Dit is een kans om met techniek te werken en ervoor te zorgen dat alles soepel loopt. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

In de rol van Technisch Facilitair Medewerker neemt je het voortouw om de gebouwen en de daarbij behorende installaties in goede staat te houden. Dit door storingen en primaire taken zelf op te nemen, alsmede door het juist coördineren van externen. Voor deze activiteiten zul je ook offertes aanvragen en deze in overleg met de Teamleider TD en Werkvoorbereider tot juiste uitvoering brengen. Wanneer nodig zal je de monteurs ondersteunen bij hun werkzaamheden.

Daarnaast bekleed je de rol van Magazijnbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor het inrichten en op orde houden van het technisch magazijn, het voorraadbeheer en voor het standaardiseren van processen die hiermee samenhangen.

De werkzaamheden worden verricht in dagdienst.



Gevraagd

  • Een relevante MBO opleiding in een Technische richting, minimaal niveau 3
  • Voorkeur ervaring in een industriële omgeving binnen de Food
  • Je hebt goede kennis en ervaring met onderhoudssystemen.
  • Je bent pragmatisch ingesteld, hebt een hoog veiligheidsbewustzijn en uiteraard ben je collegiaal met een gezonde dosis humor.
  • Verder ben je accuraat, communicatief vaardig, administratief goed onderlegd en stressbestendig.


Aanbod

Ardo vraagt veel, maar ze hebben dan ook wat te bieden. Namelijk een zelfstandige, uitdagende, verantwoordelijke baan bij een modern technologisch productiebedrijf met toekomst en waarin fors geïnvesteerd is en wordt om uit te groeien tot één van de modernste bedrijven in onze sector. Uiteraard geldt hierbij een prima arbeidsvoorwaardenpakket en zijn er goede mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen.



Bedrijfsomschrijving

Onze relatie, Ardo in Zundert, voorziet zijn continu groeiende markten over de hele wereld van hoogwaardige diepvriesgroenten, kruiden en fruit met 4000 medewerkers en 17 productiesites in 8 landen. Het familiebedrijf verkoopt in meer dan 100 landen en heeft een omzet van ruim 1,4 miljard euro. De missie van Ardo is om het geschenk van de natuur zo puur mogelijk te behouden.

De knowhow en de flexibele structuur van de groep zorgen ervoor dat er snel kan worden ingespeeld op nieuwe trends en dat innovatieve producten snel op de markt kunnen worden gebracht. Meer info op www.ardo.com.

Bij Ardo B.V. in Zundert  worden in productie verse (blad)groenten (o.a. spinazie, rode kool, boerenkool) verwerkt tot diepvriesproduct. Tevens worden hier losgevroren groenten en fruit verpakt voor de retail- en foodservicemarkt. Dit alles met moderne geautomatiseerde lijnen. Daarnaast is in Zundert het Nederlandse verkoopkantoor voor retail, foodservice en industrie gevestigd. Er zijn in Nederland circa 160 (in het seizoen circa 200) gemotiveerde medewerkers voor Ardo werkzaam.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in