+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zutphen.

Wasserijmedewerker, Elis Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 36 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,42 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij lekker aan de slag in de dagdiensten en de hele dag de heerlijke geur van schone was ruiken? Dan heb ik iets leuks voor jou! Wij zoeken voor Elis in Klarenbeek een wasserijmedewerker! Lekker cashen met een uurloon van € 13,42 en de tofste combi functie bij een wasserette! Lees snel verder en solliciteer direct!

Wat bieden wij jou
  • Ka-ching, een basissalaris van € 13,42 per uur!
  • Elke dag vers fruit!
  • Meer dan 5 km verderop? Reiskostenvergoeding!
  • Dagdiensten. Hallo avond en weekend!!
  • Een baan voor langere tijd
  • Werken in een leuk en gemixt team!
Wie ben jij

Ben jij iemand die graag aan de bak wil als wasserijmedewerker en niet stil kan zitten? Mooi! Verder is het belangrijk dat jij:

  • Minimaal 3 dagen beschikbaar bent
  • Eigen vervoer hebt om op locatie te komen
Wat ga je doen

Tring! Tring! Daar gaat je wekker! Vlug opstaan en hup! Gauw in de auto of op de fiets naar Elis Klarenbeek! Daar begin je jouw dag als wasserijmedewerker, met een lekkere bak koffie (of thee). De geur van schone was, waait je al tegemoet. Als je koffie op is, ga je lekker aan de slag. Waarmee? Met het netjes en verzendklaar maken van de kleding die gewassen is. Dit doe je bijvoorbeeld aan de vouwtafel waar met de hand de was weer opgevouwen wordt. Ook kan je aan de vouwmachine komen te staan samen met je collega's. Wel zo makkelijk! Of misschien vind je je plek bij de ophang afdeling. Meerdere mogelijkheden, lekker toch!! Je werkt in de dagdiensten van tot 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag. Je starttijd is om 07:00. De avonden en weekenden zijn dus lekker voor jezelf.

Waar ga je werken

De Elis in Klarenbeek is een wasserette voor verschillende bedrijven. Wat je gaat wassen? Dat kan ik wel uitleggen! Denk aan bedrijfskleding. Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat bedrijven schoon en veilig kunnen werken. Én die collega's, hé? Dat worden jouw beste vrienden! Gezellig kletsen en een lekker muziekje is bij Elis Klarenbeek wel de norm. Maar je kunt nog meer verwachten. Bedrijfsuitjes en dagjes uit! En natuurlijk de kans op overname door Elis zelf! Hoe gaaf is dat?! Meer zien? Bekijk dan ons bedrijfsfilmpje en zie wat je kan gaan doen als wasserijmedewerker bij Elis in Klarenbeek.🤩

Sollicitatie

Ik zie het al, je bent helemaal gevallen voor deze fantastische vacature als wasserijmedewerker! Solliciteer nu dan snel voor deze vacature! Klaar? Goed bezig!! Via de bevestiging in de mail plan je alvast een bel afspraak met ons in. Helemaal naar jouw wensen! Handig he?! Heb je van tevoren nog vragen? Check hieronder de gegevens en dan spreek ik je snel! Tot snel topper!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in