+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zutphen.
Laad meer vacatures

Productie medewerker 3-ploegen Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie werk je met drukmachines en zorg je dat alles goed loopt. Je maakt producten, controleert of ze goed zijn, en zorgt dat ze klaar zijn om te verzenden. Je krijgt de kans om meer te leren door trainingen. Je werkt in een team in verschillende diensten, met op vrijdag een kortere dag zodat je vroeg weekend hebt. Je kunt gratis parkeren. Dit is een kans om te werken in een bedrijf dat speciale boeken drukt, misschien wel een boek dat jij kent! Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als productie- en logistiek medewerker ben je een essentieel onderdeel van het operationele proces. Hoe ziet jouw dag eruit? - Je voert verschillende productiewerkzaamheden uit aan de drukmachines volgens specificaties en kwaliteitsnormen - Je controleert de producten op kwaliteit en signaleert eventuele afwijkingen - Je bent verantwoordelijk voor het logistieke proces, waaronder het verzendklaar maken van orders

Wij bieden:

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waarin je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen door middel van interne opleidingen. Je zal gaan werken in 3-ploegendienst met een verkorte dienst op vrijdag, vroeg weekend! Daarnaast: - Gratis parkeren op locatie - Een passend salaris dat past bij jouw ervaring

Wij vragen:

- Je hebt ervaring als productie- of logistiek medewerker - Je bent bereid te werken in 3-ploegendienst - Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken - Ben je in het bezit van een heftruck certificaat? Dan is dit een pluspunt (geen eis)

Waar ga je werken:

Onze opdrachtgever in Zutphen is een toonaangevende drukkerij en binderij die zich specialiseert in hoogwaardig drukwerk voor diverse sectoren. Heb jij de boekenreeks van De zeven zussen gelezen? Deze is hier gedrukt!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in