+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Nachtchauffeur CE Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om als Nachtchauffeur CE aan de slag te gaan. Je rijdt 's nachts tussen onze moderne locaties en bent een belangrijk deel van ons team. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, kalm blijft en goed kan communiceren. Je wordt het visitekaartje van ons bedrijf. Ook kun je bij ons je LZV-certificaat halen. We bieden een goed salaris, een uitstekend inwerktraject en de mogelijkheid op een vaste baan. Klaar om deel uit te maken van ons team? Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Ben jij een ervaren chauffeur met een passie voor de nachtelijke uren? Zoek niet verder! Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om de sterren van de hemel te rijden als onze nieuwe Nachtchauffeur CE.

Als Nachtchauffeur CE ben jij de onmisbare schakel die 's nachts onze vestigingen met elkaar verbindt. Met niet al te veel stops per avond/nacht, neem jij de verantwoordelijkheid voor een vlekkeloze pendelrit tussen onze moderne locaties. Je stapt achter het stuur van een voertuig uit de state-of-the-art wagenpark en maakt gebruik van geavanceerde boordcomputers om jouw ritten nauwkeurig te registreren.

Als Nachtchauffeur CE bij onze opdrachtgever, zijn we op zoek naar meer dan alleen een chauffeur. We willen een teamspeler die zelfstandig kan opereren en in staat is om kalm en positief te blijven, zelfs in de meest hectische situaties. Jouw communicatieve vaardigheden zijn van onschatbare waarde, aangezien je altijd klantvriendelijk blijft, ongeacht de omstandigheden. Daarnaast verwachten we dat je enthousiast, flexibel en representatief bent, omdat je het visitekaartje van het bedrijf  bent, zowel op de weg als bij de vestigingen.

Maar dat is nog niet alles, bij ons krijg je ook de kans om via ons je LZV-certificaat te behalen, waardoor je jouw vaardigheden verder kunt uitbreiden en nieuwe mogelijkheden kunt verkennen in de logistieke wereld. 

Kun jij je helemaal vinden in deze functie? Solliciteer dan direct en stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel naar 055 303 99 99!


Functie eisen
  • Rijbewijs CE
  • Een geldige code 95 en bestuurderskaart
  • Professionaliteit  en enthousiasme
  • Nederlands sprekend
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris en toeslagen conform de CAO TLN 
  • Uitstekend inwerktraject
  • Uitzicht op een vaste baan 
IQ Select als werkgever

IQ Select de supermarkt van de vaste banen in het transport!

Op zoek naar de perfecte vaste baan in transport? Zoek niet verder! IQ Select staat voor je klaar. Wij zijn dé supermarkt voor transportbanen, en we willen jou helpen om je droombaan te vinden bij de mooiste opdrachtgevers.

Wat maakt IQ Select anders? We begrijpen dat jouw baan meer is dan alleen werk. Het is een deel van jouw leven en carrière. Daarom gaan we verder dan simpelweg cv's matchen. We leren jou persoonlijk kennen – jouw vaardigheden, ambities en wat jou uniek maakt. Zo kunnen we je verbinden met een werkgever die niet alleen bij je past, maar die je ook de kansen en groei biedt die je verdient.

Met het grootste aanbod transportbanen, voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden, bij ons heb jij die keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor  jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan.

Bij IQ Select draait het om tevredenheid. Onze reputatie is gebouwd op succesverhalen van zowel werkzoekenden als werkgevers. We zijn jouw brug naar die geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk. Alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe vaste baan.

Klaar om de volgende stap te zetten? IQ Select staat voor je klaar. Jouw toekomst in transport begint hier en nu!

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in