+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zutphen.

Leidinggevende medewerker bediening Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Restaurant & Cocktailbar 'De Revolutie'

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 28 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken iemand met ervaring in de bediening die ook leiding kan geven of dit graag wil leren. Je komt terecht in een team waar je de kans krijgt om te groeien. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Wat zoeken wij

Om ons team uit te breiden, zoeken wij naar een ervaren kracht in de bediening die leiding kan geven, of iemand die de ambitie heeft om door te groeien naar een leidinggevende rol.



Gevraagd

Wat houdt de functie in

Als leidinggevende in de bediening ben je een veelzijdige teamspeler.Je verwelkomt onze gasten en zorgt er samen met jouw collega's voor dat ze niets tekortkomen en zich direct thuis voelen.Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel collega's als gasten. Soms betekent dit dat je moet puzzelen met de zitplaatsen en klachten moet afhandelen, maar het omvat ook het maken van roosters, trainen van nieuwe medewerkers, het begeleiden van stagiairs en het bijdragen aan de groei en ontwikkeling van ons team.

Wij verwachten dat je vriendelijk bent tegenover onze gasten, leergierig, flexibel en stressbestendig, met oog voor het team. Het kan hectisch zijn tijdens drukke periodes, maar samen kunnen wij elke uitdaging aanpakken.

Aanbod

Wat bieden wij

Wij bieden een fulltime contract voor 28 tot 32 uur (meer of minder uren is bespreekbaar) en het salaris is marktconform. Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar, vakantiegeld, personeelseten, overuren worden uitbetaald en een drankje van de zaak om je werkdag goed af te sluiten. Hier hoort onregelmatigheid bij maar ook vrije dagen gaan in goed overleg; hier komen wij altijd wel uit.

Je werkt in een hecht team met passie voor het vak. Er is veel gezelligheid met collega’s, ook buiten het werk om. Daarbij voldoende groei- en leermogelijkheden; je kan dit grotendeels zelf sturen zodat jij doet waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Ben jij enthousiast geworden en kun jij niet wachten om kennis met ons te maken? Dan zien wij graag jouw CV en een korte motivatie tegemoet! Even bellen of langskomen is ook helemaal goed. Je kan mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bellen naar 0575-547766 of via deze site solliciteren.

Uren

28 - 32 uur
Meer of minder uren is bespreekbaar.

Salaris

Het salaris is marktconform.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in