+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Productieleider Zutphen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Doorgroeiers

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Doorgroeiers

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Bij Reomas, een familiebedrijf dat tweecomponent kunststoffen maakt, is er een kans om als productieleider te werken. Je leidt een team van ervaren medewerkers in de productie. Je zorgt dat alles goed loopt, maakt de productie efficiënter en lost problemen op. In dit bedrijf zijn de lijnen kort en is er ruimte voor jouw ideeën. Je werkt veel op de vloer en soms help je zelfs mee met de productie. Dit is een mooie kans als je van techniek en samenwerken houdt. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Reomas is producent van tweecomponent kunststoffen. Kwaliteit staat voorop, evenals goede service. Bij dit familiebedrijf zijn er korte lijnen en is er veel mogelijk. Er werken 23 medewerkers, waarvan 16 in de productie. Ook is er een eigen lab voor productontwikkeling. Er is een platte organisatie, waar men recht door zee is en samenwerkt, maar niet overbodig overlegd. Als productieleider ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van het productieteam. Dit team bestaat uit ervaren mensen die er al lange tijd werken. Naast dat je daadkrachtig bent heb je ook technische kennis en of ervaring met chemie.

WAT GA JE DOEN
Als productieleider ben jij verantwoordelijk voor de aansturing van het productieteam. Dit team bestaat uit ervaren mensen die vaak al langere tijd bij Reomas werken.
Jij zorgt ervoor dat jouw team hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren en voert veranderingen daadkrachtig door. Om dit te realiseren kijk jij met een helikopter view naar de productie en zorg je voor structuur. Je bent veel aanwezig op de werkvloer en incidenteel help je mee in het productieproces. Jouw voornaamste taken zijn het efficiënter maken van de productieprocessen, planningen maken, productieproblemen oplossen, (logistieke) administratieve taken en klant contact.

WAAR GA JE WERKEN
Reomas is producent van tweecomponent kunststoffen. Kwaliteit staat voorop, evenals goede service. Bij dit familiebedrijf zijn er korte lijnen en is er veel mogelijk. Er werken 23 medewerkers, waarvan 16 in de productie. Ook is er een eigen lab voor productontwikkeling. Reomas heeft een platte organisatie, waar men recht door zee is en samenwerkt, maar niet overbodig overlegd.

Gevraagd

Voor deze vacature zoeken wij een productieleider met minimaal mbo+ niveau. Je hebt technische kennis en of ervaring met chemie. Je kan daadkrachtig optreden met de juiste dosis empathie. Je bent in staat om structuur aan te brengen en voor orde te zorgen. Ervaring als productieleider is een pre.

Aanbod

  • 4000 - 5000
  • Vrijheid en de mogelijkheid om jouw te optimaliseren
  • Direct een jaarcontract
  • Premievrij pensioen
  • 25 vakantiedagen en 6 ATV dagen
  • Gezond familiebedrijf met humor op de werkvloer
SOLLICITEER DIRECT
Doorgroeiers verzorgt de werving en selectie voor Reomas. Wij vragen je om via ons te solliciteren, zo ben je direct bij de juiste persoon. Frank en Stephan kunnen je alles vertellen over de functie. Heb je interesse? Solliciteer direct of bel ons op 0573–259264. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in