+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaag.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider HVAC Utiliteit, omgeving Hoorn Zwaag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Vacature Werkvoorbereider HVAC Utiliteit

In de functie van werkvoorbereider HVAC Utiliteit ben je verantwoordelijk voor de planning van materialen en personeel, draag je bij aan projecten van offerte stadium tot de oplevering, je koopt materialen in en kan berekenen wat een project of onderdelen hiervan gaat kosten. Waar nodig ondersteun je de projectmanager en neem je zijn taken waar.

Wij zijn een succesvol installatiebedrijf met bijna 200 medewerkers, wij zijn werkzaam in de disciplines Elektrotechniek, Klimaattechniek, Ventilatietechnisch, Sanitairtechniek, Regeltechniek en Beveiligingstechniek. Wij hebben woningbouw en utiliteit gesplitst van elkaar in twee bedrijfstakken. Wij bestaan nu bijna 60 jaar en zijn gevestigd in een modern pand waarin leefbaarheid, duurzaamheid en werkplezier belangrijke aspecten zijn. Wij streven met al onze collega's naar een gezonde werk / privé situatie en kunnen flexibel omgaan met werktijden.

Vaak werk je samen in een multidisciplinair projectteam (e, w en sanitair / engineers en werkvoorbereiders) om projecten goed op elkaar af te stemmen, onze voorkeur gaat er naar uit om hele projecten aan te nemen zodat wij ook op dit vlak ons voordeel kunnen doen. Je deelt grotendeels zelf je tijd in en het is dan ook belangrijk dat je goed prioriteiten kunt stellen met inachtneming van alle belangen.

Wat kun je verwachten
Een goed salaris (indicatie: € 3300,- bruto per maand) en  een goed secundair arbeidsvoorwaardenpakket (pensioenbijdrage, reiskostenvergoeding, 24 vrije dagen en 13 ADV). Een afwisselende baan met ruim voldoende uitdagingen. De werklocatie is in Hoorn. Het bedrijf is informeel ingericht en indien nodig zal iedereen een stap extra doen om de klantervaring zo groot als mogelijk te laten zijn. Ontwikkeling en vergaande specialisatie wordt gestimuleerd en er zijn diverse mogelijkheden om deze ontwikkeling te ondersteunen via het volgen van cursussen en opleidingen. Hou er rekening mee dat wij collectieve vakantiedagen hebben en in de bouwvak 3 weken dicht zijn.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Je hebt ervaring in de installatietechniek als werkvoorbereider. In deze functie kan jij je verder ontwikkelen tot projectmanager. Je woont in de omgeving <30km van Hoorn.

  • MBO / HBO werk en denkniveau
  • ervaring in de HVAC (verwarming, koeling en ventilatie)
  • goede communicatieve vaardigheden
  • werkervaring op kantoor
  • rijbewijs B

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de baan van Werkvoorbereider HVAC Utiliteit

Het verloop van personeel bij ons is laag, alle medewerkers hebben regelmatig gesprekken met hun leidinggevende en HR. In deze gesprekken staat transparantie op de 1st plaats en via deze weg weten wij van elkaar wat onze verwachting van elkaar zijn. Wat in deze gesprekken afgesproken wordt zal ook door alle partijen tot uitvoer gebracht worden, geen loze beloftes!

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat direct in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in