+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaag.

Werkvoorbereider Elektrotechniek MBO-4 Zwaag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.650 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Vacature Werkvoorbereider Elektrotechniek

De vacature van werkvoorbereider E staat open bij een groot totaal installatiebureau in de omgeving van Hoorn (Noord-Holland). In deze functie gaan je werkzaamheden vaak even verder dan het standaard werkvoorbereiders werkpakket. Wij werken met ruim 150+ collega's aan toonaangevende projecten en wij zijn werkzaam in alle mogelijke aspecten binnen de installatietechniek. Onze bedrijfstakken zijn woningbouw, utiliteit, technisch beheer en onderhoud. Wij zijn een financieel gezond familiebedrijf met oog op de toekomst. Duurzaamheid en efficiëntie zijn belangrijke kernwaarden maar nog belangrijker vinden wij goed ondernemerschap waarbij de mens centraal staat.

Ons uitgangspunt bij het installeren van een nieuwe elektrotechnische installatie is bruikbaarheid en energiebesparing. Door slimme systemen aan te leggen waarbij het mogelijk is om apparatuur alleen in te schakelen indien dit noodzakelijk, gecombineerd met bijvoorbeeld zonnepanelen kan er zeer veel bezuinigd worden op het energieverbruik. Wil jij hier een bijdrage in leveren dan gaan we graag met je in gesprek. Als je nog niet heel veel ervaring hebt maar je wel graag verder wilt ontwikkelen dan is dat voor ons geen probleem.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris wat bij de functie van beveiligingsmonteur gebruikelijk is (indicatie €2650,00 bruto per maand), dit is afhankelijk is van je kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, laptop / Ipad en een mobiele telefoon. Wij zijn een ambitieus en een erkend leerbedrijf, met mogelijkheden voor jou om door te groeien, eventueel met ondersteuning in een opleiding.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal een opleiding hebt op MBO-4 niveau in de richting elektrotechniek, energietechniek of  mechatronica. Je hebt in ieder geval ervaring middels je opleiding of de praktijk ervaring met het begeleiden en voorbereiden van elektrotechnische projecten. Je kennis moet update zijn en het is geen probleem als je nog maar net klaar bent met je studie. Naast je elektrotechnische kennis vinden wij ambitie en betrokkenheid belangrijke factoren.

  • MBO-4 werk- en denkniveau
  • ervaring binnen de elektrotechniek
  • werkervaring op kantoor
  • Rijbewijs B
  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de baan van Werkvoorbereider Elektrotechniek MBO-4

Je bent verantwoordelijk voor de begeleiding van diverse nieuwbouwprojecten, dit doe je op de gebieden van de elektrotechniek, planning, ondersteuning uitvoering en projectmanagement. Je stelt werkbegrotingen op en maakt tekeningen met behulp van 'Revit'. Je doet de voorbereiding van de inkoop en de uitbesteding aan derde. Je communiceert regelmatig met de opdrachtgevers, leveranciers en collega's. Je zorgt er achter de schermen voor dat een project lekker soepel verloopt voor alle betrokkenen. Geen dag zal hetzelfde zijn en je staat er nooit alleen voor in deze rol.  Je gaat direct in dienst bij de werkgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in