+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Crediteurenadministratie Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Medewerker Crediteurenadministratie

Fulltime/parttime 32-38 uur

Wil jij werken voor Europa's snelst groeiende retailer? Op het internationaal hoofdkantoor van Action zoeken we een Medewerker Crediteurenadministratie voor ons gezellige Finance Services Team!  Heb je al ervaring als medewerker financiële administratie en wil je jouw kennis van crediteurenadministratie verder ontwikkelen bij een internationaal bedrijf? Lees snel verder, want wij zoeken jou!
 

Dit zijn jouw dagelijkse actions

Als Medewerker Crediteurenadministratie ben je verantwoordelijk voor het tijdig verwerken van inkomende kostenfacturen en de betaling daarvan voor geheel Action. 
Dagelijks ben je bezig met het verwerken van de administratie in het SAP-systeem. Je verwerkt inkomende facturen, beantwoord de e-mails met vragen vanuit leveranciers en de Action organisatie. 

Action groeit snel en dat heeft gevolgen voor de processen. Deze veranderen mee en daardoor is er veel ruimte om mee te denken in verbeteringen. Help je mee in het zo efficiënt mogelijk inrichten van de factuurstroom? Of misschien wel juist in de afsluiting van onze financiële periodes met betrekking tot het verklaren van open posten op balansrekeningen. Ons doel is het tijdig betalen van onze leveranciers, help jij mee deze uitdaging aan te gaan en samen te streven naar een zo hoog mogelijk percentage?  Werken binnen Finance Services van Action betekent dat elke dag anders is. Goede ideeën? Die zijn altijd welkom!
 

Dit wordt jouw team

Als medewerker crediteuren administratie ben je onderdeel van het Transaction Processing team & Accounts Payable binnen Finance Services.  Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de financiële afhandeling van de kostenfacturen binnen Action. 

Finance Services verzorgt de volledige administratie van onze internationale organisatie en er werken meer dan 90 verschillende specialisten. Wil jij werken binnen de dynamiek van de snelst groeiende retailer van Europa? Met volop internationale groeikansen? Take Action!

Dit ben jij

Jij bent een echte teamspeler en houdt van een dynamische omgeving. In drukke periodes weet jij het overzicht te behouden en rust te bewaren. Het bijdragen aan verdere professionalisering van onze financiële administratie zie je als een uitdaging. Daarnaast ben je nauwkeurig en heb je oog voor detail. 

En verder:

  • heb je een afgeronde MBO-4 opleiding bij voorkeur in financiële of economische richting
  • heb je ervaring met het werken op een crediteurenadministratie
  • is kennis van Microsoft Excel en SAP VIM/Ariba mooi meegenomen
  • beheers je de Engelse taal goed.
Wat wij bieden

Verrassend veel! Vanuit onze bruisende thuisbasis in Nederland heb je impact op heel Europa. De teller staat nu op meer dan 2.500 winkels in 11 landen en miljoenen smiles van onze klanten. En we hebben grote groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat jij steeds nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een interessant innovatieproject, nieuwe vaardigheden: je kunt je als professional onbegrensd ontwikkelen. En dat alles in een cultuur waar onze gedeelde waarden echt geleefd worden: klantgerichtheid, teamwork, eenvoud, discipline, kostenbewustzijn en respect.

Wist je dat je bij ons o.a. ook kunt rekenen op:

  • Een marktconform salaris op basis van een 38-urige werkweek
  • 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen (op basis van 38 uur per week) 
  • De mogelijkheid om 2 van de 5 dagen in de week vanuit huis te werken
  • Uitgebreid aanbod aan opleidingen en trainingen bij onze eigen Action Academy
  • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action
  • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een reiskostenvergoeding (Zwaagdijk-Oost is filevrij te bereiken op slechts 30 minuten met de auto vanuit Amsterdam).
     
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Als retailer met miljoenen enthousiaste klanten nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Daarom investeren we graag in oplossingen die de impact op het milieu verminderen en zorgen we voor betere productieomstandigheden in de landen waar we winkels hebben en produceren. voor meer informatie. 
 

Interesse?

We zijn er trots op om een inclusieve werkgever te zijn, en we nodigen iedereen die zich in de vacature herkent van harte uit om te solliciteren. Dus kom in actie en reageer nu op deze vacature!

En zo gaat het verder:

  1. Reactie op je sollicitatie binnen 14 dagen (en meestal eerder)
  2. Eerste gesprek met de leidinggevende en een collega
  3. Online assessment om je beter te leren kennen
  4. Tweede gesprek met onder anderen je recruiter
  5. Welkom bij Action

 
Tijdens het hele proces is je recruiter jouw vaste aanspreekpunt en bereikbaar voor al je vragen. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in