+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaagdijk-Oost.

Product Editor Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van retail bij een internationale speler en laat jouw meerwaarde zien als Product Editor. Werk samen met diverse afdelingen om de kwaliteit van productinformatie en communicatie te waarborgen en te verbeteren. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Product Editor

Zwaagdijk | 32-38h/week 

Zin in een uitdaging in een groeiende, internationale business? Dan is dit hét moment om in te stappen bij Action. Juist nu we flink groeien kan jij als Product Editor jouw meerwaarde laten zien. 
 

Dit zijn jouw dagelijkse Actions

Als Product Editor maak je deel uit van ons Content team en vanuit jouw functie ga je nauw samenwerken met allerlei verschillende afdelingen binnen Action. 
Je spart met onze buyers, commercial operators, copywriters, (online) marketing - en fotospecialisten om content te vergaren, terwijl de kwaliteit van de gegevens, inhoud en de wettelijke naleving worden gewaarborgd. Je bent altijd op zoek naar verbetering van de bedrijfsprocessen rond productinhoud en de kwaliteit van de communicatie op onze website.
Daarnaast werk je aan vertalingen, wekelijkse promoties, campagnes en (on-site) search engine verbetering. Je voelt je verantwoordelijk voor de complete artikelcatalogus in ons systeem (MDM) en op onze website; Action. 

Door de diversiteit binnen het Content team wordt er tijdens de meetings Engels gesproken. 

Verder werk je dagelijks aan:

  • Verrijking van product fotografie: controleer productafbeeldingen op kwaliteit en richtlijnen om uniformiteit te garanderen
  • Verrijking van gegevens: productinformatie verrijken, templates invullen, marketingspecificaties controleren
  • SEO-vriendelijk: zorg ervoor dat alle pagina's met productinhoud zijn geoptimaliseerd voor SEO met zoekwoorden.
  • Review: Controleer alle producten op basis van het vier-ogen-principe, inclusief wettelijke productkwaliteitsrichtlijnen
  • Los product gerelateerde bugs en problemen op. 
Dit wordt jouw team

Onze afdeling Digital is verantwoordelijk voor alle digitale klantcommunicatie vanuit Action. Het Digital Marketing & Merchandising team ontwikkelt paid advertising, video’s, social media, nieuwsbrieven en de merchandising op action. Het Content team is verantwoordelijk voor het produceren van al het beeldmateriaal en teksten in onze marketinguitingen. Het team Customer Experience & Insights zorgt voor webdevelopment, analytics, SEO en CRO. En Digital IT is verantwoordelijk voor de backend, architectuur en online platformen van Action. Pak jij de unieke kans om het digitale speelveld van de toekomst te ontwerpen en vorm te geven, binnen een snelgroeiende, ambitieuze en internationale retailomgeving? Take Action!

Benieuwd naar je nieuwe teamleden? Marloes Schipper, Marloes van Straaten en Marloes Galle kunnen niet wachten om met jou samen te werken!
 

Dit ben jij

Pragmatisch en resultaatgericht ga jij te werk. Je bent sterk gestructureerd en hebt een commerciële drive. Daardoor voel je je snel thuis in de dynamische retail-wereld van Action, waarbij je moeiteloos schakelt tussen je verschillende werkzaamheden. Met je voeten in de modder staan en tegelijkertijd tactisch het geheel overzien; daar draai jij je hand niet voor om. Bovendien werk je gestructureerd en autonoom, communiceer je excellent en neem je proactief het voortouw om zaken te verbeteren. Wat jou daarin kenmerkt? Je oog voor detail en je nauwkeurigheid

En verder:

  • HBO Master of Bachelor diploma
  • Je hebt 1 jaar ervaring binnen content creatie (bij voorkeur bij andere Retail organisatie) 
  • Goede beheersing van Engels en Nederlands. 
Wat wij bieden

Je komt te werken in het team van professionals in een internationale omgeving. Action heeft zo’n 2000 winkels in 9 Europese landen en opent iedere week een aantal nieuwe filialen. De snelle groei van de organisatie zet zich continu voort. Niet alleen Action is groeiende, maar ook voor jou zijn er doorgroeimogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf. 

  • Marktconform salaris o.b.v. een 38-urige werkweek
  • 24 betaalde vakantiedagen (op basis van 38 uur)
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering
  • 15% personeelskorting op Action-producten
  • Flexibele werkuren
  • Bedrijfslaptop en telefoon
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Als retailer met miljoenen enthousiaste klanten nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Daarom investeren we graag in oplossingen die de impact op het milieu verminderen en zorgen we voor betere productieomstandigheden in de landen waar we winkels hebben en produceren. voor meer informatie. 
 

Interesse?

Kom in actie en solliciteer nu! 

En zo gaat het verder

  1. Onze recruiter bekijkt jouw sollicitatie en komt zo snel mogelijk bij je terug. 
  2. We nodigen je uit voor een sollicitatiegesprek om je beter te leren kennen.  
  3. Zien we het allebei zitten? Dan worden wij nieuwe collega’s! 

Bij Action vinden we integriteit van groot belang. Een pre-employment screening maakt dan ook deel uit van het sollicitatieproces voor deze vacature. Vraag je Recruiter om meer informatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in