+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Manager International Payroll and Support Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van internationale payroll bij Action, waar je als Manager International Payroll and Support leiding geeft aan een team dat verantwoordelijk is voor de payroll in meerdere landen. Je speelt een cruciale rol in het garanderen van een soepel payrollproces in een snelgroeiende organisatie. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een jaarlijkse bonus, flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken en een personeelskorting op aankopen. Benieuwd om meer te weten? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Manager International Payroll and Support

Full-time, 38 uur per week

Ga bij Action aan de slag op ons internationale hoofdkantoor in Zwaagdijk-Oost als onze International Manager Payroll en Support! ! Jij zult het voortouw nemen in ons wereldwijde team van HR Payroll en Support dat verantwoordelijk is voor payroll activiteiten in meerdere landen. Met onze snelle groei komen spannende uitdagingen, waardoor deze functie perfect is voor iemand die bereid is een soepel payrollproces te garanderen in een dynamische, internationale omgeving. Als jij klaar bent voor deze uitdaging, solliciteer dan nu om deel uit te maken van ons team dat zich inzet voor uitmuntende HR-services
 

Dit zijn jouw dagelijkse actions

Je geeft leiding aan een deel van ons team van HR Payroll en Support en bent verantwoordelijk voor de payroll activiteiten in meerdere landen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Head of HR Services en zorgt voor een consistente, nauwkeurige en tijdige payrolluitvoering in meer dan 5 landen. Hierbij stuur je een team van ongeveer 25 personen aan. Voor sommige landen verzorgen we intern de payroll, terwijl we voor andere samenwerken met payrollproviders. Jouw leiderschap is van cruciaal belang voor het aansturen van initiatieven voor continue verbetering en het identificeren en oplossen van potentiële knelpunten in onze processen.

Je functie omvat ook people management, waarbij je actief kennis deelt en constructieve feedback geeft om de vaardigheden en prestaties van medewerkers te verbeteren. Daarnaast leid je verschillende projecten op het gebied van payrollprocessen, waaronder onze voortdurende inspanningen om de payroll in meer landen te integreren, wat we zullen voortzetten in 2025. Als belangrijkste contactpersoon voor interne en externe stakeholders zorg je voor effectieve communicatie en samenwerking tussen afdelingen en functies.

Jouw expertise op het gebied van payrollprocessen, HR-systemen en projectmanagement is essentieel om onze toekomstige payrollstrategie en -implementatie vorm te geven. Ben je klaar hiervoor en wil je een belangrijke rol spelen in een dynamische, internationale omgeving? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging
 

Dit wordt jouw team

Van onze vakkenvullers en kassamedewerkers in winkels in heel Europa tot onze collega’s op het internationale  hoofdkantoor in Zwaagdijk-Oost: alle 70.000 rekenen ze erop dat ze op tijd hun juiste salaris ontvangen en hun contract in orde is. Dit alles – en veel meer – leiden we in goede banen bij HR Services. In ons diverse team vind je ervaren experts én veelbelovende talenten op het gebied van administratie, payroll en HR-informatiesystemen. Als innovatieve internationale afdeling willen we steeds sneller en efficiënter werken en een betere service verlenen aan alle medewerkers bij Action. Zo werken we bijvoorbeeld aan digitale contracten, payroll in de cloud en robotics. Heb je zelf een slim idee dat Action en onze medewerkers verder helpt? Dan investeren we graag om dit samen met jou verder te ontwikkelen. Over ontwikkeling gesproken: onze veelzijdige omgeving biedt je kansen om snel te groeien en groot te dromen. Op welke positie binnen Action zien we jou straks?
 

Dit ben jij

Als manager toon je je sterke leiderschap door je team te inspireren en te motiveren om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Je beschikt over uitstekend strategisch inzicht en analytische vaardigheden, waarmee je een duidelijke visie kunt ontwikkelen en communiceren. Het opbouwen van relaties heeft voor jou prioriteit, waarbij je vertrouwen en samenwerking stimuleert. Je bent operationeel gefocust en geeft het goede voorbeeld door ondersteuning en begeleiding te bieden bij het oplossen van uitdagingen. Dankzij jouw uitzonderlijke organisatorische vaardigheden verloopt de uitvoering vlot en behaal je succesvolle resultaten.

En verder heb je:

  • Een bachelor- of masterdiploma
  • een uitstekende kennis van internationale payroll 
  • Minstens 8 jaar ervaring in internationale omgevingen.
  • Ervaring in het leiding geven aan operationele teams, bij voorkeur over landsgrenzen heen
  • Ervaring met HR (cloud) oplossingen, bij voorkeur SAP en/of ECP, is een pre.
  • Uitstekend uit de voeten in het Engels. Nederlands is een pluspunt.
     
Wat wij bieden

Verrassend veel! Vanuit onze bruisende thuisbasis in Nederland heb je impact op heel Europa. De teller staat nu op meer dan 2.500 winkels in 12 landen en miljoenen smiles van onze klanten. En we hebben grote groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat jij steeds nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een interessant innovatieproject, nieuwe vaardigheden: je kunt je als professional onbegrensd ontwikkelen. En dat alles in een cultuur waar onze gedeelde waarden echt geleefd worden: Klantgericht, teamwork, eenvoud, discipline, kostenbewust en respect.

Wist je dat je bij ons ook kunt rekenen op:

  • Een jaarlijkse bonus tussen de 12,5 en 25% gebaseerd op persoonlijke- en bedrijfsdoelstellingen
  • Een langer termijn bonus 
  • 24 vakantiedagen en de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen (op basis van 38 uur per week) 
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om maximaal 40% thuis te werken, natuurlijk in afstemming met je team en leidinggevende
  • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action 
  • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en een leaseauto of mobility allowance (Zwaagdijk-Oost is filevrij te bereiken op slechts 30 minuten met de auto vanuit Amsterdam)
     
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Ken je Action alleen van de winkels, dan gaat er een wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo zijn we achter de schermen hard aan het werk om positieve impact op de maatschappij en het milieu te maken. Wist je bijvoorbeeld dat we wereldwijd meer dan 2.500 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Dat ons team de diversiteit van onze klanten weerspiegelt, met onder andere 124 nationaliteiten? Dat we nu al meer dan 92% van onze houtproducten en 100% van ons katoen duurzaam inkopen? En dat in meer dan de helft van onze winkels alleen maar energiezuinige led-verlichting brandt? Ja, ook dat is Action. Benieuwd welke initiatieven we nog meer faciliteren? Versterk ons team en ontdek het zelf.
 

Interesse?

We zijn er trots op om een inclusieve werkgever te zijn, en we nodigen iedereen die zich in de vacature herkent van harte uit om te solliciteren. Dus kom in actie en reageer nu op deze vacature!

En zo gaat het verder: 

  1. Reactie op je sollicitatie binnen 14 dagen (en meestal eerder)
  2. Eerste gesprek met de Recruiter
  3. Tweede gesprek met de HR Directeur
  4. Derde gesprek met de andere International Payroll Manager
  5. Finale gesprek met Head of HR Services
  6. Welkom bij Action

Tijdens het hele proces is je recruiter jouw vaste aanspreekpunt en bereikbaar voor al je vragen.

We vinden integriteit van groot belang. Een pre-employmentscreening maakt daarom deel uit van het proces voor deze vacature. Vraag je recruiter om meer informatie.
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in