+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaagdijk-Oost.
Laad meer vacatures

Productiemedewerker metaal Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Olympia

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Zoek je een nieuwe uitdaging in de metaal? Begin je werkdag om half 8 met je eigen taken. Je maakt verschillende onderdelen en zorgt voor een perfect eindproduct. Soms werk je op andere plekken in het bedrijf, afhankelijk van wat het beste bij jou past. Je komt in een hardwerkend team bij een top familiebedrijf. Ze maken luchtroosters en luchtkanalen voor jachten. Er zijn doorgroeimogelijkheden en bij goed werk kun je vast blijven. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de metaal? Dan is de functie productiemedewerker metaal misschien wel wat voor jou. Je werkdag start om half 8 bij je eigen werkbank. Je hebt dan al je werkorder gepakt, zodat je meteen kan starten met je werk. Je pakt de materialen die je nodig hebt en controleert of deze allemaal aan de eisen voldoen. Als dit het geval is dan kan je starten met het maken van jouw order. Je knipt alle onderdelen op maat en daarna zet je alles in elkaar met de machine. Zo zorg je ervoor dat je een perfect eindproduct produceert. Daarnaast kan het zijn dat je op een andere productielijn wordt ingezet. Binnen het bedrijf zijn er meerdere afdelingen en samen kijken jullie wat er het beste bij jou past.

Wat ga je doen?

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen de metaal? Dan is de functie productiemedewerker metaal misschien wel wat voor jou.

Je werkdag start om half 8 bij je eigen werkbank. Je hebt dan al je werkorder gepakt, zodat je meteen kan starten met je werk. Je pakt de materialen die je nodig hebt en controleert of deze allemaal aan de eisen voldoen. Als dit het geval is dan kan je starten met het maken van jouw order. Je knipt alle onderdelen op maat en daarna zet je alles in elkaar met de machine. Zo zorg je ervoor dat je een perfect eindproduct produceert. Daarnaast kan het zijn dat je op een andere productielijn wordt ingezet. Binnen het bedrijf zijn er meerdere afdelingen en samen kijken jullie wat er het beste bij jou past.


Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een fijn familiebedrijf wat aan de top staat van de metaalbewerkingsbedrijven. Dit bedrijf maakt en verkoopt luchtroosters en luchtkanalen. Dit doen zij voor de jachtbouw. Het team waarin jij komt te werken is een hardwerkend en gemotiveerd team, waar ze opzoek zijn naar extra handen. De werktijden zijn van maandag t/m donderdag van 07:30 tot 16:30 uur en op vrijdag van 07:30 tot 15:00 uur. Ze zijn gevestigd in de omgeving van Hoorn en goed bereikbaar met eigen vervoer vanuit Hoorn, Heerhugowaard, Purmerend en de Hollands Kroon. 


Wie ben je?

Jij bent/hebt:

  • Fulltime beschikbaar
  • Ervaring in een productieomgeving
  • Zelfstandig 
  • Behulpzaam
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit; jouw werkdag start om 7.30 en loopt weleens uit
Wat mag je verwachten?

Wij bieden:

  • De kans om te werken in een gemotiveerd team, binnen dit bedrijf heerst een nuchtere werkersmentaliteit.
  • Salaris op basis van de CAO Metaalbewerkingsbedrijf (Metaal & techniek)
  • Bij goed functioneren een vaste aanstelling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Veel afwisselend werk: geen tekening is hetzelfde
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in