+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Data Privacy Specialist Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van gegevensprivacy als Data Privacy Specialist bij een toonaangevende organisatie. Werk aan het bevorderen van een cultuur die draait om gegevensprivacy binnen het marketing- en digitale domein, in nauwe samenwerking met verschillende belanghebbenden. Een unieke kans om privacycompliance te ontwikkelen voor alle landen waar de organisatie actief is. Geniet van flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken, personeelskorting, een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en meer. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Data Privacy Specialist

(Fulltime/parttime, 32-38 uur per week)

Hoe zorgen we ervoor dat onze klantgegevens op een wettige manier worden verwerkt tijdens onze dagelijkse activiteiten binnen het hele bedrijf? En hoe kun jij een cruciale rol spelen bij het bevorderen van een cultuur die draait om gegevensprivacy en gegevensbescherming binnen het marketing- en digitale domein?
Dit is een waardevolle uitdaging waarbij je in een commerciële omgeving in nauwe samenwerking met verschillende belanghebbenden werkt aan het creëren en optimaliseren van de juiste naleving van gegevensprivacy. Wat maakt dit zo interessant? Je doet dit in de hele organisatie en voor alle landen waar Action actief is, en helpt zo onze privacycompliance voor de organisatie verder te ontwikkelen. 
 

Dit zijn je dagelijkse bezigheden

Als Data Privacy Specialist rapporteer je aan de Manager CX, Loyalty, CRM & Klantenservice en werk je nauw samen met je collega op de afdeling HR, ons Head of Risk, onze afdeling Risk en de privacycoördinatoren in het hele bedrijf.
Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het ontwikkelen en implementeren van de privacy roadmap voor de afdeling Marketing & Digital, met focus op klantgegevens.
Je dagelijkse verantwoordelijkheden bestaan uit het ontwikkelen en leveren van privacytrainingsprogramma's voor medewerkers, het controleren en ondersteunen van de integratie van de privacyprincipes, het beoordelen van de privacypraktijken en -beleidslijnen van Action en van externe leveranciers waarmee we samenwerken. Je werkt graag met klantgegevens en bent in staat om het privacybeleid in te bouwen, met duidelijke richtlijnen. Dit alles met een belangrijke focus op het binnenhalen van onze klanten in onze Action winkels.

Als lid van de afdeling Marketing & Digital neem je deel aan bredere projecten om ervoor te zorgen dat alle entiteiten van het bedrijf voldoen aan de voorschriften inzake de verwerking van persoonsgegevens (met name met betrekking tot gegevens van klanten). Je ondersteunt of leidt ook bedrijfsbrede, of entiteitspecifieke, projecten door toepassing van je kennis. Samen met Risk Management zorg je ervoor dat de ontwikkelingen op het gebied van regelgeving voldoende worden weerspiegeld in de bedrijfsprocessen. 

Je gebruikt je bestaande kennis van gegevensprivacy om het bedrijf te informeren en duidelijke en consistente richtlijnen te geven over hoe je binnen het hele bedrijf een klacht kunt indienen met betrekking tot privacy en de naleving van gegevensprivacy naar een hoger niveau kunt tillen. Je hebt ook een adviserende verantwoordelijkheid richting het management omtrent privacyvoorschriften en bespreekt de nodige beslissingen over privacyzaken. Naast de centrale rol van je functie heb je meer dan genoeg operationele uitdagingen om te tackelen. 

Maak kennis met je team

Onze tientallen miljoenen fans in heel Europa blijven we week na week verrassen. We breiden het merk Action voortdurend uit met behulp van een datagedreven aanpak en door te werken in agile teams. Bij Marketing en Digital zijn we verantwoordelijk voor de marketing- en communicatiestrategie en de uitvoering daarvan. We bouwen steeds meer digitale zichtbaarheid en interactie op. Van klantonderzoeken tot het ontwerpen van onze bekroonde folder in onze eigen Action Studio, en van private labelling tot webcare, de app en social media campagnes. Onze grootste uitdaging is één merknaam, één formaat, online en in meer dan 2.500 vestigingen in 11 verschillende landen. Wij worden gelukkig van elke dag nieuwe dingen leren en samenwerken met de leukste collega's om ons populaire merk nog succesvoller te maken. Jij ook?

Benieuwd naar je nieuwe collega's? Nadine, Charlotte en Maria werken graag met je samen!
 

En dit ben jij

Een gepassioneerde Data Privacy Specialist die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van privacy, juridische zaken en compliance in het marketing- en digitale domein, in het bijzonder over het gebruik van klantgegevens. Je begrijpt gegevensprivacy, handelt integer en hebt een constructieve kritische mindset. Je beschikt over uitstekende gesprekstechnieken om samen te werken met verschillende afdelingen en stakeholders rond privacygerelateerde zaken en je kan op een eenvoudige manier privacyvoorschriften uitleggen. Je bent proactief en hebt een commerciële geest. 

Samen met het marketing- en digitale team zorg je ervoor dat persoonsgegevens in alle entiteiten en alle landen binnen het bedrijf rechtmatig worden verwerkt tijdens de dagelijkse activiteiten. Je weet hoe je prioriteiten stelt, een roadmap ontwikkelt en implementeert en begrijpt wat haalbare initiatieven zijn om snel te leren.

Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Een master- of bachelordiploma, bij voorkeur in rechten of juridische wetenschappen. En je bent in het bezit van specifieke certificaten op het gebied van gegevensprivacy
  • Minstens 4 jaar relevante ervaring in een privacy-, juridische of compliancefunctie, bij voorkeur in een retail-/e-commerceomgeving
  • Ervaring met digitale commerciële platformen en in staat om op een agile manier te werken aan digitale projecten. Werken in projecten en op een gestructureerde manier is essentieel. 
  • Je hebt een goed begrip van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en hebt een sterke affiniteit met voorschriften inzake privacy. Je bent in het bezit van een CIPP- of CISSP-certificering, of bereid deze te behalen 
  • Je hebt een ondernemersmentaliteit, je bent proactief en onafhankelijk
  • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels
Wat wij bieden

Verrassend veel méér! Vanuit onze levendige thuisbasis in Nederland heb je impact op heel Europa. Op dit moment hebben we op ruim 2.500 filialen in 12 landen en miljoenen klanten met een brede glimlach op hun gezicht. En we hebben flinke groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat je voortdurend nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een aantrekkelijk innovatieproject, nieuwe vaardigheden: als professional krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. En dat allemaal in een cultuur waarin onze gedeelde waarden daadwerkelijk worden uitgedragen: klantgerichtheid, teamwerk, eenvoud, discipline, kostenbewustzijn en respect.

Wist je dat je bij ons ook kunt rekenen op:

  • 24 vakantiedagen met de optie om vijf extra dagen te kopen (op basis van 38 uur per week) 
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om 40% van je werktijd vanuit huis te werken (in overleg met je team en leiding)
  • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action 
  • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en reiskostenvergoeding (Zwaagdijk-Oost is vanuit Amsterdam in slechts 30 minuten met de auto bereikbaar zonder files, en met het openbaar vervoer met de shuttlebus vanaf station Hoorn)
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Als je Action alleen kent van de filialen, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo werken we achter de schermen hard aan een positieve impact op de maatschappij en het milieu. Wist je ook dat we wereldwijd meer dan 2.000 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Of dat ons team een afspiegeling is van de diversiteit van onze klanten, die 155 nationaliteiten vertegenwoordigen? Of dat 100% van ons katoen en 94% van onze houtproducten al afkomstig is uit duurzame bronnen? Of dat we alleen energiezuinige ledlampen gebruiken in meer dan de helft van onze filialen? Ja, ook dat is Action. Ben je benieuwd welke andere initiatieven we nog ondernemen? Word dan lid van ons team en ontdek het zelf.
 

Interesse?

We zijn er trots op dat we een inclusieve werkgever zijn en nodigen iedereen die zichzelf herkent in de vacature van harte uit om te solliciteren. Dus onderneem nu actie en reageer op deze vacature

Wat je vervolgens kunt verwachten:

  1. Je krijgt binnen 14 dagen een reactie op je sollicitatie (meestal zelfs eerder)
  2. Eerste gesprek met een leidinggevende en een medewerker
  3. Een tweede gesprek met onder meer je recruiter
  4. Welkom bij Action

Tijdens het hele proces is Godelieve je vaste aanspreekpunt en staat zij klaar om al je vragen te beantwoorden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in