+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwaagdijk-Oost.

Product Owner Customer Experience Zwaagdijk-Oost

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Action

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van retail als Product Owner Customer Experience bij de snelstgroeiende non-food discounter in Europa. In deze rol speel je een cruciale rol in het vormgeven van ons digitale landschap en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Werk samen in een inspirerend, multidisciplinair team en draag bij aan ons succes. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, de mogelijkheid tot thuiswerken, en een aantrekkelijke personeelskorting. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Product Owner Customer Experience

(Fulltime/parttime, 32-38 uur per week)

Ben je op zoek naar een uitdaging waarbij je echt impact kunt hebben op de toekomst van de snelstgroeiende non-food discounter in Europa? Word onze Product Owner Customer Experience en geef vorm aan ons digitale landschap. Je bevordert ons succes door productstrategieën vorm te geven en samen te werken in een functieoverschrijdend team om de gebruikerservaring te optimaliseren.
 

Dit zijn je dagelijkse bezigheden

Het Customer Experience team maakt deel uit van het Marketing and Digital Team. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de volledige productstroom van Customer Experience, zowel op het web als in de app.

Als Product Owner is het je primaire verantwoordelijkheid om zelfstandig web- en app-gerelateerde initiatieven te leiden en aan te sturen, waarbij je vaardigheid aantoont in het initiëren, coördineren en implementeren van productfuncties. Het succes in deze rol hangt af van je vermogen om te navigeren tussen de diverse eisen van klanten en belanghebbenden en om een robuuste commerciële focus te behouden tijdens het hele ontwikkelingsproces. De Product Owner betrekt actief belanghebbenden en eindgebruikers, vraagt om hun input, verzamelt feedback en stimuleert verbetering van productkenmerken. Er wordt verwacht van je dat je binnen onze eigen ontwikkelde manier van werken met de Scrum-methodologie volledig zelfstandig taken overziet, van initiatief tot oplevering, in nauwe samenwerking met je IT-partners.
 

Maak kennis met je team

De Product Owner Customer Experience bevindt zich bij Action op de afdeling Marketing. De Product Owner rapporteert rechtstreeks aan het Head of Product & UX en werkt nauw samen met functieoverschrijdende teams, waaronder IT, Brand & Strategy, Merchandising, Performance Marketing, Customer Insights, Klantenservice en CRM.

Met tientallen miljoenen fans in heel Europa blijven we ze week na week verrassen. We breiden het merk Action voortdurend uit met behulp van een datagedreven aanpak en door te werken in agile teams. Bij Marketing en Digital zijn we verantwoordelijk voor de marketing- en communicatiestrategie en de uitvoering daarvan. We bouwen steeds meer digitale zichtbaarheid en interactie op. Van klantonderzoeken tot het ontwerpen van onze bekroonde folder in onze eigen Action Studio, en van private labelling tot webcare, de app en social media campagnes. Onze grootste uitdaging is één merknaam, één formaat, online en in meer dan 2.100 vestigingen in 11 verschillende landen. Elke dag nieuwe dingen leren en samenwerken met de leukste collega's om ons populaire merk nog succesvoller te maken is wat ons gelukkig maakt. Jij ook?

Benieuwd naar je nieuwe collega's? Jorik, Wouter en Laura werken graag met je samen!
 

En dit ben jij

Als Product Owner ligt je kracht in effectieve communicatie en samenwerking met cross-functionele teams, waarbij je een natuurlijk vermogen hebt om belanghebbenden te betrekken. Je weet wat de behoeften zijn van onze gebruikers en je houdt ook onze strategische doelstellingen in het oog. Je navigeert door de complexiteit van productmanagement en bent detailgericht en zeer goed georganiseerd. Je neemt beslissingen op basis van gegevens, neemt verantwoordelijkheid en streeft naar perfectie. Je bent klaar om succes te boeken in ons bedrijf. Je bent proactief en hebt een commerciële geest, bent detailgericht en hebt sterke gesprekstechnieken.

Daarnaast beschik je over het volgende:

  • Een Master of Bachelor, bij voorkeur in business en IT met opleiding en certificaat Scrum Product Owner
  • Minstens 3-5 jaar relevante ervaring in een agile omgeving op de kruising tussen business en IT en ervaring met digitale commerciële platformen en/of digitale projecten in een agile omgeving
  • Ervaring met projectmanagement; search and discovery-pakket van Algolia
  • Je hebt een commerciële mindset en productfocus, sterke people management-vaardigheden, stakeholder management skills en een analytische, pragmatische en can-do mentaliteit
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van het Engels en het Nederlands
Wat wij bieden

Verrassend veel méér! Vanuit onze levendige thuisbasis in Nederland heb je impact op heel Europa. Op dit moment hebben we ruim 2.500 filialen in 12 landen en miljoenen klanten met een brede glimlach op hun gezicht. En we hebben flinke groeiambities. Voor Action en voor jou. Want onze groei betekent dat je voortdurend nieuwe stappen kunt zetten. Een andere functie, een aantrekkelijk innovatieproject, nieuwe vaardigheden: als professional krijg je alle ruimte om je te ontwikkelen. En dat allemaal in een cultuur waarin onze gedeelde waarden daadwerkelijk worden uitgedragen: klantgerichtheid, teamwerk, eenvoud, discipline, kostenbewustzijn en respect.

Wist je dat je bij ons ook kunt rekenen op:

  • 24 vakantiedagen met de optie om vijf extra dagen te kopen (op basis van 38 uur per week) 
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om 40% van je werktijd vanuit huis te werken (in overleg met je team en leiding)
  • 15% personeelskorting op je aankopen bij Action 
  • Een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering en reiskostenvergoeding (Zwaagdijk-Oost is vanuit Amsterdam ligt op slechts 30 minuten filevrij autorijden, is bereikbaar met het openbaar vervoer met de shuttlebus vanaf station Hoorn)
Hoe wij bijdragen aan de samenleving

Als je Action alleen kent uit de filialen, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open als je bij ons komt werken. Zo werken we achter de schermen hard aan een positieve impact op de maatschappij en het milieu. Wist je bijvoorbeeld dat we ook wereldwijd meer dan 2000 kinderen sponsoren die opgroeien in een SOS Kinderdorp? Of dat ons team een afspiegeling is van de diversiteit van onze klanten, die 155 nationaliteiten vertegenwoordigen? Of dat 94% van onze houtproducten en 100% van ons katoen al afkomstig is uit duurzame bronnen? Of dat we alleen energiezuinige ledlampen gebruiken in meer dan de helft van onze filialen? Ja, ook dat is Action. Ben je benieuwd welke andere initiatieven we nog ondernemen? Word dan lid van ons team en ontdek het zelf.
 

Interesse?

We zijn er trots op dat we een inclusieve werkgever zijn en nodigen iedereen die zichzelf herkent in de vacature van harte uit om te solliciteren. Dus onderneem nu actie en reageer op deze vacature

Wat je vervolgens kunt verwachten:

  1. Je krijgt binnen 14 dagen een reactie op je sollicitatie (meestal zelfs eerder)
  2. Eerste gesprek met een leidinggevende en een medewerker
  3. Een tweede gesprek met onder meer je recruiter
  4. Welkom bij Action

Tijdens het hele proces is  Godelieve je vaste aanspreekpunt en staat zij klaar om al je vragen te beantwoorden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in