+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwartewaal.
Laad meer vacatures

Schoonmaak medewerker Vakantiepark Zwartewaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Asito

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 11 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,42 - € 14,78 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wil jij aan de slag als schoonmaak medewerker voor op een vakantiepark in Zwartewaal? Voor vakantiepark Roompot Lakeside Resort zijn wij namelijk op zoek naar schoonmaakmedewerkers. Samen met collega’s zorg jij ervoor dat de vakantiewoningen op het park er weer spik en span bij staan! De werktijden zijn op maandag en vrijdag van 10:00 tot 16:00, met mogelijkheid op meer uren. Interesse? Solliciteer direct!

Uren: 11 uur per week
Plaats: ZWARTEWAAL 5-3-2024 00:00:00


Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker Vakantiepark die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden op een vakantiepark.
Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak is niet noodzakelijk; Je hebt een representatieve uitstraling; Je spreekt voldoende Nederlands of Engels; Je kunt goed zelfstandig, maar ook in een Team werken.


Wat hebben wij te bieden?

💰 Een uurloon tussen de €13,42 - €14,78 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring; 📈 Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024; 📝 Zekerheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt dit verlengd; 🌴 26 vakantiedagen, een extra vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld; 🍾 Eindejaarsuitkering van 5%, als je langer dan 6 maanden bij ons werkt; 📚 Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; 🧽 De nieuwste materialen en middelen in de professionele schoonmaak; 🏛️ Een goede pensioenregeling; 🏥 Korting op verschillende zorgverzekeringen.


Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Enes Duygulu, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..
Solliciteren kan tot en met vrijdag 24 mei 2024

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving. Waar wij zijn, wordt het schoon. Mensen voelen zich daardoor prettig, veilig, thuis en welkom. Van bewoners en bezoekers tot medewerkers, klanten, reizigers en patiënten: ieders beleving van de omgeving heeft onze aandacht. We zijn trots op de sterke waarden van ons familiebedrijf. Met meer dan 10.000 medewerkers, met ruim 100 verschillende nationaliteiten, ligt de basis bij onze mensen. Wij omarmen ongelijkheid. Niet in behandeling, salaris of ons personeelsbeleid. Maar juist in verschillende karakters, achtergronden, opleidingen en inzichten. We omarmen het feit dat niemand hetzelfde is en iedereen ertoe doet. De verschillen tussen onze mensen maken ons juist beter en zorgen voor plezier. Samen zijn we Asito. Samen en schoon.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in