+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

POH GGZ Zwijndrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Mental Care Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 8 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.607 - € 4.218 p/m

Vacatureomschrijving

Voor aangesloten huisartsenpraktijken in de omgeving Zwijndrecht zijn wij op zoek naar meerdere POH GGZ. Kom jij ons versterken?


Wat ga je doen?

Als POH-GGZ van Mentaal Beter ben je gevestigd in een huisartsenpraktijk waarbij je de huisarts ondersteunt bij het verlenen van zorg aan cliënten die te maken hebben met psychische klachten. Samen met de huisarts breng je op een laagdrempelige wijze de problematiek in kaart en kijkt of de cliënt doorverwezen moet worden naar de generalistische basis ggz of de specialistische ggz. Indien er geen sprake is van een doorverwijzing verzorg je de langdurige behandelingen.

Je standplaats is een huisartsenpraktijk in de regio Drechtsteden (o.a. Zwijndrecht, Sliedrecht, Papendrecht, Gorinchem). We zijn regelmatig op zoek naar POH GGZ in deze regio. Solliciteer alvast zodat je in onze portefeuille staat. We contacten je zodra er een passende vacature open staat. De uren kunnen verschillen tussen de 8 en 32 uur per week. Graag horen we hoeveel uur jij wil werken en met welke doelgroep: Volwassenen, Kind & Jeugd of een combi.


Team Zwijndrecht

Werken bij Mentaal Beter is onderdeel zijn van één gezamenlijk doel: “Heel Nederland Mentaal Beter”. Van Groningen tot Terneuzen en van Hoofddorp tot Tilburg. Ieder team heeft een eigen verhaal, iedere collega een eigen motivatie. Samen zijn we één geheel, één organisatie, met dezelfde kernwaarden: persoonlijk, duidelijk, doelgericht en actief samenwerken.

Onze psychologenpraktijk Van Rhoon is inmiddels onderdeel geworden van Mentaal Beter. Wij hechten waarde aan kleinschaligheid en familiariteit binnen het team. Door de gedeelde ambities binnen het team zijn we sterk in ontwikkeling en altijd bezig met het vergroten van onze kennis. We zijn jong, hartelijk en betrokken naar elkaar wat ons helpt in onze groei om ons werk elke dag beter te doen. Zo organiseren we als team vaak bijeenkomsten waarin we een vakgenoot uitnodigen om onze kennis te verbreden, denk aan onderwerpen die onze professionaliteit vergroten. Daarnaast is er 1x per week MDO, 1x per 4 weken werkoverleg en krijgen de basispsychologen werkbegeleiding.

Ons team bestaat uit 10 collega’s waaronder drie GZ psychologen, vijf basispsychologen, een psychiater en een collega in opleiding tot GZ psycholoog. Naast dat wij hardwerkende professionals zijn, kunnen wij ook enorm genieten van teamuitjes die voornamelijk bestaan uit eten gaan en borrelen (buiten corona tijd). Wij kijken uit naar nieuwe collega’s om ons team compleet te maken!


Vereisten
  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding binnen de gedragswetenschappen zoals Psychologie of Orthopedagogiek of HBO als praktijkondersteuner.
  • Je hebt kennis van de verschillende psychische, psychosociale en psychiatrische stoornissen.
  • Je hebt kennis van de sociale kaart, hulpmiddelen en regelingen.
  • Je hebt ervaring in het behandelen van cliënten met diverse psychische problemen.
  • Je bent op de hoogte van de verschillende behandelmethodieken en interventies.
  • Je werkt goed in een solistische functie maar bent ook een teamspeler.
  • Je bent daadkrachtig en oplossingsgericht.
  • Je bent flexibel en krijgt energie van hard werken.

Solliciteren

Wil jij alvast solliciteren naar deze functie? Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Wietske Schaapman (Corporate Recruiter). Voor meer informatie kijk je op

Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wat bieden wij jou?

Wij bieden een prettige werkplek in een enthousiast en inspirerend team waarin kwaliteit van zorg en zorg voor elkaar hoog in het vaandel staan. Daarnaast bieden wij arbeidsvoorwaarden conform de cao ggz en in eerste instantie een contract voor 12 maanden met uitzicht op verlenging. Je wordt ingeschaald in schaal 55 met een bijbehorende salarisrange van € 2607,- tot € 4218,- bruto op basis van een 36-urige werkweek. Afhankelijk van ervaring word er bepaald in welke trede je terecht komt. Daarnaast is er een, een fietsplanregeling, leuke teamuitjes, een jaarlijkse Mentaal Beter dag en een jaarlijkse Mentaal Beter Festival.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in