+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwijndrecht.

Business Controller Zwijndrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Laudame Financials

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.083 p/m
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen als Business Controller?

Als Business Controller bij Jiffy ga je aan de slag met het ondersteunen van de wereldwijde salesorganisatie, waarbij je een actieve bijdrage levert aan het uitbouwen van de business en verdere winstgevendheid!

Een rol waarbij data-analyse, forecasting, budgettering, BI-tooling, en het doorontwikkelen van KPI’s stuk voor stuk voorbij komen. Je fungeert als sparringpartner voor het commerciële management en verschaft inzicht met betrekking tot verkoopprestaties, trends en marges. Kortom: je daagt het management, de internationale sales teams en product managers in de regio’s uit om nog verder te excelleren. Je werkt daarbij ook samen met de pricing specialist en andere controllers bij het implementeren van een nieuwe pricing strategie. Een rol waarbij je impact hebt en kunt inspelen op de te benutten kansen. Je werkt hierbij rechtstreeks met zowel de CFO als de CSO samen en je maakt deel uit van het sales MT-team. Het ERP-systeem, waarmee gewerkt wordt, is Microsoft Dynamics.

Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden op een rij:

  • Je bent verantwoordelijk voor de maandelijkse salesrapportages en -analyses, en de coördinatie van planningscycli, inclusief jaarlijkse budgetten en tussentijdse prognoses;
  • Je signaleert mogelijkheden om processen en systemen efficiënter in te richten en leidt de implementatie van dergelijke procesverbeteringen;
  • Je ondersteunt de salesorganisatie bij het uitwerken van business cases ter voorbereiding van klantbezoeken;
  • Het verder ontwikkelen van KPI’s, opzetten en op inspirerende wijze (helpen) implementeren van BI-tooling, en en het professionaliseren van forecasting tool en data-analyse.


Gevraagd

Wat breng je mee?

Voor deze rol zijn we op zoek naar een Business Controller die zich prettig voelt om dicht tegen sales aan te werken, en ook zelfstandig uit de voeten kan binnen een internationaal georiënteerde organisatie. Je hebt de drive om te optimaliseren en zoekt altijd naar nieuwe kansen. Affiniteit met innovatie, efficiency en duurzaamheid is hierbij prettig, net als opgedane werkervaring binnen een andere internationale organisatie dat een tastbaar product opleverde. Verder herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond in de richting van Finance, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare richting;
  • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol binnen een dynamische omgeving;
  • Je hebt een goed begrip van salesprocessen en van de bijkomende dynamiek;
  • Je bent zeer vaardig met Excel en je hebt affiniteit met BI-tooling;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Aanbod

Wat krijg je er voor terug?

Door het internationale karakter en de continue innovatiemogelijkheden ligt er binnen Jiffy een uitdagende functie voor je klaar, waar jij je focus puur op elementen binnen Business Control kunt hebben. Thuiswerken is bovendien goed mogelijk in deze functie, waarbij je regelmatig digitale meetings hebt met internationale collega’s. Waar mag je verder op rekenen? 

  • Een fulltime werkweek binnen Jiffy bedraagt 38,75 uur;
  • Een salaris tot maximaal €85.000 bruto per jaar, inclusief vakantiegeld;
  • Een variabele bonusregeling;
  • Op jaarbasis gelden er 27 vakantiedagen;
  • Een reiskostenvergoeding, laptop, mobiel (bespreekbaar) en een fietsplan;
  • Voor het thuiswerken vergoedt Jiffy een bureaustoel en wordt een monitor beschikbaar gesteld.


Bedrijfsomschrijving


Waar ga je werken?
Werken bij Jiffy betekent dat je aan de slag gaat bij één van de meest innovatieve en vooruitstrevende bedrijven in de wereldwijde tuinbouwsector. Ze ontwikkelen en produceren substraten en teeltsystemen op verschillende productielocaties wereldwijd. Met het uitgebreide productassortiment biedt Jiffy duurzame oplossingen voor het telen en kweken van groente, fruit, bomen en planten. Jiffy helpt professionele telers en kwekers daarmee om verder te groeien!
De organisatie biedt een stimulerende werkomgeving waarin vaardigheden en competenties worden erkend en waar kennis, innovatie en service worden gewaardeerd. Duurzame ontwikkeling staat dagelijks voorop. Wil jij een rol spelen in het creëren van duurzame groeiconcepten, om de wereld te voeden en mooier te maken? Dan is Jiffy de plek voor jou. De organisatie heeft een platte structuur waarin verantwoordelijkheden door management en medewerkers worden gedeeld. Je bent onderdeel van een wereldwijd team, maar je komt te werken op het kantoor in Zwijndrecht waar ongeveer 35 collega’s regelmatig aanwezig zijn.
Bij Jiffy werken wereldwijd ca. 800 collega’s, van wie er 150 werkzaam zijn in Nederland. De jaarlijkse omzet ligt op ca. 130 miljoen euro, en je rapporteert in jouw rol aan Arjan van der Snoek (CSO).

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in