+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwijndrecht.

Voorman Technische Dienst Zwijndrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flexitalent

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 - € 3.800 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Flexitalent zoekt een Voorman Technische Dienst die zowel mechanisch als elektrotechnisch goed is. In deze rol bereid je het werk voor en maak je reparaties aan verschillende machines. Je kijkt ook naar wat er beter kan en doet onderhoud. Samen met je team los je moeilijke problemen op. Je werkt ook samen met leveranciers en andere monteurs. Dit is een kans om te groeien in je technische carrière en een belangrijke rol te spelen in een team. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Bedrijfsprofiel Flexitalent zoekt per direct een Voorman Technische Dienst. Onze opdrachtgever is actief in Zwijndrecht. Functieomschrijving Ben jij mechanisch en elektrotechnisch onderlegd en wil je hier nog jarenlang mee doorgaan, dan is dit de perfecte baan voor jou! Als Voorman Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en verricht je waar nodig reparaties aan alle technische machines. Je voert inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit aan de productiemachines en randapparatuur. Je geeft leiding aan de andere onderhoudsmonteurs en helpt deze met het vinden en oplossen van complexe storingen. Daarnaast ben jij de contactpersoon voor technische leveranciers en externe monteurs.

Gevraagd

Wij vragen Heb jij kennis van werktuigbouw/elektrotechniek en weet jij hoe je storingen moet oplossen, dan is dit de ideale baan voor jou! Je weet hoe je de andere monteurs moet begeleiden en deze te helpen wanneer nodig is. Daarnaast vragen wij: Aantoonbare kennis en ervaring op gebied van elektrotechniek en werktuigbouw Minimaal vijf jaar recente en relevante werkervaring binnen een productieomgeving Ervaring met het aansturen van kleine teams in ploegendienst In het bezit van geldig rijbewijs B en eigen vervoer Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Aanbod

Wij bieden Een afwisselende en uitdagende baan waarbij je goed jouw kennis en inzicht kan gebruiken. Daarnaast bieden wij een goede werkomgeving met een passend salaris. Je kunt bij onze opdrachtgever een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten (waaronder reiskostenvergoeding, variabele beloning, pensioenregeling en diverse personele verzekeringen). Interesse in deze functie? Wacht dan niet langer en solliciteer direct bij Flexitalent. Stuur je gegevens naar Flexitalent of bel 078-3036480 Wie zijn wij Flexitalent is een Fullservice Recruitmentbureau met een torenhoge ambitie. Wij zetten Talenten in binnen de Techniek, Logistiek, Bouw, Industrie en Zakelijke dienstverlening op MBO en HBO niveau. Wij verzorgen dit op basis van Werving&Selectie, Uitzenden, Detacheren, Verloning en méér. Iedere dag weer zijn wij op commerciële en slimme manier actief om nog méér en nog beter waarde toe te voegen bij onze klanten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in