+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwijndrecht.
Laad meer vacatures

Electrical Engineer Zwijndrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.100 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Electrical Engineer bij ons werk je aan spannende projecten in de maritieme sector. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van elektrische systemen. Je geeft leiding, communiceert effectief en zorgt voor de beste oplossingen. Je krijgt een goed salaris en een uitstekende pensioenregeling. Plus, je kunt een dag per week thuis werken. We bieden ook kansen om te groeien in je carrière. Kom bij ons team waar we samen streven naar het beste en waar je echt het verschil kunt maken. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Wat ga je doen als Electrical Engineer?
Je zult werken als toegewijde Electrical Engineer met een passie voor zelfstandig werken aan uiteenlopende projecten. Je werk zal bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor de elektrische ontwikkeling en realisatie van projecten binnen de maritieme sector. Verantwoordelijkheden omvatten het onderzoeken en verbeteren van nieuwe en bestaande processen, systemen en regelingen. Je zult leiding geven aan projecten vanaf de opstart tot de implementatie, waarbij je helder en effectief communiceert met de werkvloer, leveranciers en klanten. Aanvullende taken zijn het ondersteunen van het projectteam met elektrische expertise en knowhow, het ontwikkelen van complete elektrische systemen inclusief specificaties, tekeningen en onderdelenlijsten, het nadenken over en adviseren over verbeteringen en standaardisatie, het beoordelen van elektrisch werk uitgevoerd door de klant, het implementeren en fijnafstemmen van de software, het testen van de installatie en het registreren van de prestaties. Je zult ook de voortgang van projecten bewaken en wekelijks bespreken, systemen engineers in E-plan van paneelconstructie en uitbesteding, communicatie en begeleiding bieden richting de werkvloer, leveranciers en klanten, en training en instructie geven aan klanten over de bediening van machines en installaties, inclusief begeleiding tijdens FAT/SAT.

Baanaanbod
Wat krijg je aangeboden als Electrical Engineer?
Salaris tussen €3.500 en €4.100Uitstekende pensioenregeling.25 vakantiedagen 13 ADV dagenProfessionele doorgroeimogelijkheden Flexibiliteit om één dag per week thuis te werken.

Functie-eisen
Wat wordt er van je verwacht als Junior Electrical Engineer? Diploma in Electrical EngineeringRelevante ervaring in het vakgebiedSterk initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid.Uitstekende communicatie in het Nederlands en Engels.Permanente werkvergunning in Nederland.

Bedrijfsprofiel
Het bedrijf waar je komt te werken als Electrical Engineer is een wereldwijde en vooruitstrevende leverancier gespecialiseerd in hoogwaardige afmeersystemen en industriële solar oplossingen voor klanten in de maritieme sector en de olie- en gasindustrie. Als middelgroot bedrijf is het trots op de informele en hechte werksfeer, waar iedereen elkaar goed kent. Het bedrijf streeft er altijd naar om beter te zijn, voortdurend te leren, te verbeteren en te investeren in onderzoek en ontwikkeling om de nieuwste en beste oplossingen te kunnen bieden. Het toegewijde team is gepassioneerd over hun werk en werkt ijverig om aan de behoeften van klanten te voldoen en tevredenheid te garanderen. Het bedrijf streeft naar uitmuntendheid en voldoet aan alle belangrijke normen, zodat de producten veilig, betrouwbaar en betrouwbaar zijn. Sluit je aan bij dit dynamische team waar professionaliteit samengaat met een leuke en boeiende werkomgeving!
Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 0031 1075 427 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar ken je iemand voor wie deze vacature op maat is gemaakt? Deel deze vacature en maak hem of haar heel blij met deze kans!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in