+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwijndrecht.
Laad meer vacatures

Projectcoördinator Zwijndrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BBuild

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 - € 4.800 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Zoek je avontuur in je werk? Als Bouwkundig Inspecteur krijg je de kans om elke dag iets nieuws te ontdekken. Je gaat op expeditie naar testhallen, bouwplaatsen en meer. Je speelt een belangrijke rol in het onderzoek en werkt samen met een team van avonturiers. Goede communicatie en flexibiliteit zijn belangrijk. Je zorgt ook voor veiligheid tijdens je avonturen. Bij ons maak je deel uit van een team dat bouwkundige mysteries ontrafelt en samenwerkt met verschillende klanten. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Bouwkundig Inspecteur / Avonturier gezocht!

Ben jij klaar voor een dynamische rol waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is dit je ticket naar avontuur! Als bouwkundig inspecteur bij je de avonturier en krijg je de kans om zelfstandig of samen met een team van gelijkgestemde avonturiers boeiende ontdekkingen te doen aan de gevel. We nemen je mee op een reis door testhallen, de wildernis van bouwplaatsen, en zelfs naar productiebedrijven.

Jouw missie? Een cruciale rol spelen in het voorbereiden, uitvoeren en afronden van elk onderzoek. Als vertegenwoordiger van IBS op de bouwplaats, sta je in direct contact met de opdrachtgever, waarbij jouw communicatieve vaardigheden van onschatbare waarde zijn. Je bent de gids die heldere uitleg biedt over het doel en de schatten die we ontdekken tijdens onze metingen en inspecties. Bovendien bied je begeleiding bij het nemen van belangrijke beslissingen.

In deze expeditie sta je voor een aantal uitdagingen:

  • Communicatie: Je bent een meester in communicatie, zowel intern met het team als extern met andere ontdekkingsreizigers.
  • Flexibiliteit en Afwisseling: Je avonturen brengen je naar verschillende bouwplaatsen en opdrachtgevers. Elke uitdaging vereist een nieuwe aanpak, en jij bent er klaar voor. Buiten het verkennen van onbekende terreinen, ben je ook bedreven in het schrijven van epische verslagen!
  • Veiligheid: Je begrijpt dat veiligheid de sleutel is tot een succesvolle expeditie. Op elke locatie waar je komt, draag je de verantwoordelijkheid voor een veilige reis.
Jouw werkplek

Welkom bij IBS Consultants, waar we gevels bestuderen, concepten ontwikkelen en bouwkundige mysteries ontrafelen. We bedienen een breed scala aan klanten, van architectenbureaus tot doorgewinterde aannemers. Ons team is een diverse groep van avonturiers met verschillende specialiteiten, klaar om onze opdrachtgevers te begeleiden naar nieuwe horizonten.


Gevraagd

Als ervaren avonturier voer je lucht- en watermetingen uit op gevel- en gebouwniveau. Je hebt minimaal een MBO-diploma en ervaring in bouwkunde of civiele techniek. Ervaring bij een bouwkundig aannemer is een sterke aanbeveling. Je bent praktisch ingesteld, denkt altijd in oplossingen, en hebt een rijbewijs B om je naar de verste uithoeken van Nederland te brengen waar



Aanbod

Wat we bieden

  • Als onderdeel van ons team kun je rekenen op:
  • Een salaris dat je de schat geeft die je verdient, tussen € 3400,- en € 4800,- per maand bruto, afhankelijk van je ervaring.
  • Een bonusregeling die je beloont voor je ontdekkingsdrang.
  • Een arsenaal aan voordelen, waaronder 25 vakantiedagen, een studieregeling, en de mogelijkheid tot thuiswerken.
  • Alle gereedschappen die je nodig hebt voor je expeditie, inclusief een laptop (of iPad) en mobiele telefoon.
  • En natuurlijk, een overvloed aan werkplezier!

Heb jij vragen over deze functie of is jouw interesse gewekt?

Neem dan contact op met Bram Martens via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-10727121



Bedrijfsomschrijving

IBS Consultants is de adviseur als het gaat om geveltechniek. Onafhankelijk en met een gespecialiseerd team is men iedere dag werkzaam aan iconische projecten, waarbij geen dag hetzelfde is.Bij IBS is elke dag een nieuwe uitdaging. Met een focus op geveltechniek bieden ze hun klanten ondersteuning gedurende elke fase van hun bouwproject. Vanaf de initiatieffase tot de gebruikersfase, is het werk divers en boeiend. In de ontwerpfase verkennen ze creatieve mogelijkheden en bieden ze vrijheid aan hun klanten om hun visie te realiseren. Tijdens de aanbestedingsfase dragen ze verantwoordelijkheid voor het leveren van nauwkeurige technische informatie en het bieden van expertise aan potentiële opdrachtgevers. In de bouwfase werken ze samen met aannemers en bouwvakkers, waarbij ze zowel binnen als buiten actief zijn, terwijl ze hun klanten nauw betrekken bij het proces. Tijdens de gebruikersfase blijven ze beschikbaar voor eventuele vragen of problemen, waarbij ze streven naar optimale tevredenheid en functionaliteit. De aanpak van IBS Consultants aanpak combineert vrijheid en verantwoordelijkheid, waardoor ze flexibel kunnen inspelen op de behoeften van hun klanten en tegelijkertijd de hoogste normen van kwaliteit en professionaliteit handhaven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in