+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Webshop manager Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Recruit a Student

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou! Als Webshop Manager vorm je de kern van ons team. Jij zorgt ervoor dat de webshop moeiteloos blijft functioneren en up-to-date blijft. Het creëren, plaatsen en beheren van boeiende content op diverse sociale mediakanalen is eveneens een cruciale taak binnen jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je het vriendelijke aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, zowel via telefoon als e-mail. Je staat klaar om klanten te helpen die hun bestellingen afhalen of onze showroom bezoeken, en je zorgt voor een snelle afhandeling en verzending van bestellingen. Met jouw scherpe oog voor trends en veranderingen, draag je bij aan onze vooraanstaande positie in de online wereld, en zorg je ervoor dat onze SEO-optimalisatie op punt staat.



Gevraagd

Als Webshop Manager ben je verzekerd van een zeer verantwoordelijke positie. We zoeken dan ook iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat en deze uitdaging aankan. Zoals onze opdrachtgever zelf zegt: 'de diversiteit in deze functie maakt het werk leuk en afwisselend.' We willen graag iemand die zich graag in meerdere zaken verdiept. De taak om gedeeltelijk de verantwoordelijkheden van de eigenaren over te nemen wanneer zij afwezig zijn, vereist brede interesses en de bereidheid om vragen te stellen als iets niet duidelijk is. Ervaring binnen (één van) de vakgebieden die we hierboven hebben genoemd, is dan ook van essentieel belang. Mocht je hierin geen ervaring hebben, dan is het belangrijk dat je een relevante studie hebt gevolgd.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je bent beschikbaar voor een werkweek van 24 tot 32 uur.

Je woont in Zwolle of de directe omgeving. Bij voorkeur heb je ervaring in een vergelijkbare functie, bijvoorbeeld binnen een (internationale) handelsonderneming.

Je hebt een sterke affiniteit met sociale media en e-commerce.

Ervaring met inkoop in China is een pluspunt.

Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend, en kennis van de Duitse en/of Franse taal is een extra voordeel.

Daarnaast heb je goede kennis van IT-systemen.



Aanbod

Een aantrekkelijk maandsalaris dat aansluit op jouw ervaring en kwalificaties.

Een tijdelijke baan van 32 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren na 12 maanden.

Je wordt onderdeel van een klein, gezellig en jong team, waarin je zelfstandig kunt werken en waar jouw inbreng wordt gewaardeerd en gestimuleerd.


Meer informatie

We verwachten dat je proactief te werk gaat en bereid bent om 's avonds of in het weekend te werken indien nodig. Als jij overtuigend, commercieel ingesteld en oplossingsgericht bent, dan pas je perfect bij ons bedrijf. Nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en oog voor detail zijn eigenschappen die we zeer waarderen. En het beste nieuws is dat we jou veel te bieden hebben:

Grijp deze kans en solliciteer vandaag nog! We kijken uit naar jouw CV. Als je nog vragen hebt over de vacature, aarzel dan niet om contact op te nemen via 0613593269.

Toon meerToon minder


Bedrijfsomschrijving


Onze opdrachtgever is een snelgroeiende webshop gevestigd in Zwolle. Wij bieden een verscheidenheid aan unieke producten aan. Onze webshop breidt zich gestaag uit naar nieuwe landen. We zijn gestart in Nederland, hebben daarna Duitsland veroverd en zijn nu klaar om onze vleugels uit te slaan naar Frankrijk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in