+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Accountmanager Binnendienst Zwolle (fulltime / parttime) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Veneta.com

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Uitblinken in het geven van advies, werken met uitdagende targets en alles van A tot Z regelen voor de klant? Als Accountmanager binnendienst bij Veneta krijg je enorm veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je voelt wensen perféct aan en weet hoe je onze klanten tevreden (lees: héél tevreden) kunt maken. Veneta groeit hard en daarom zijn wij op zoek naar een Accountmanager binnendienst. Sluit jij je bij ons aan? 


Beschrijving

Wat jij gaat doen

Als accountmanager Inside ben je ondernemend en weet je de klant vlekkeloos te adviseren én te overtuigen van onze producten. Jouw collega’s op de afdeling planning zorgen ervoor dat je agenda gevuld is. Zo heb jij alle tijd om je te focussen op waar jij goed in bent: klanten blij maken met jouw advies. Je bent sociaal, weet waar je het over hebt en hebt oog voor detail. Jij zorgt ervoor dat iedere klant een ambassadeur van Veneta wordt! Natuurlijk zorgen wij voor uitgebreide trainingen waarin je alle ins en outs van onze producten leert. Jij hebt technisch inzicht en bepaalt aan de hand van foto’s waar een klant rekening mee moet houden bij het opmeten van de ramen. Je geeft instructies en stuurt de juiste beschrijving zodat de klant het inmeten helemaal zelf kan doen. Yes, weer toffe raamdecoratie verkocht! 

Wil je doorgroeien tot Accountmanager Outside? Of zie jij jezelf in het marketingteam? Tof! We kijken heel graag met jou naar de mogelijkheden.

Wat jij krijgt
Voor wat, hoort wat.

Een warm ontvangst met arbeidscontract
Start jij bij Veneta? Dat moet gevierd worden met een contract! Je ontvangt een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Daarnaast vinden we het belangrijk dat we elkaar direct goed leren kennen. Daarom staat jouw eerste maand volledig in het teken van een warm welkom: je volgt trainingen en maakt kennis met al je nieuwe collega’s. 

Salaris, vergoedingen & bonussen
Jij ontvangt een inkomen wat bestaat uit een vast salaris en een gunstige bonusregeling. Verras jij ons met jouw kwaliteiten? Dan is een bruto inkomen van €3.500 zeker haalbaar! Jij bepaalt jouw eigen salaris omdat er geen maximum bonus wordt gehanteerd.
Leuk voor later, je ontvangt een goede pensioensregeling. Woon je buiten Zwolle? Geen zorgen, wij zorgen voor een vergoeding van jouw reiskosten. En voor onze collega's in Zwolle? Voor jullie staat er een fietsvergoeding klaar! Kan je wel een nieuwe fiets gebruiken om naar kantoor te komen? Dan hebben we daar een oplossing voor. Met ons fietsplan wordt het aanschaffen van een fiets een stuk voordeliger voor onze collega’s. Voor de dagen waarop je vanuit huis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding. En omdat ontspanning net zo belangrijk is als hard werken, bieden we bij Veneta 25 vakantiedagen aan op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast in je vrije tijd in topvorm blijven? No problem, voor de sportievelingen bieden we bedrijfsfitness aan. Sluit je aan bij ons team en ervaar zelf de voordelen van werken bij Veneta!

Gezonde lunch & legendarische personeelsfeesten
In onze mooie kantine geniet jij iedere dag van een gezonde lunch. Samen met jouw collega’s klets je honderduit over onze legendarische personeelsuitjes. Van Veneta festival tot cocktailworkshop: bij Veneta weten we hoe we een feestje vieren. Ook is de VrijMiBo bij ons vaste prik! 

Focus op continu verbeteren
Bij Veneta leer je hoe jij het elke dag weer een beetje beter kunt doen. Als Accountmanager binnendienst volg jij verschillende trainingen. Zo ben je op de hoogte van alle ins en outs van ons hele assortiment én leer jij hoe je je adviseer-skills het beste kunt inzetten.

Wat wij vragen
Naast een goed humeur:
•   Ben je ondernemend en krijgt energie van het adviseren van klanten
•   Kan je prima uit de voeten met jouw zelfstandige werkzaamheden, maar bent ook een teamplayer
•   Ben je één avond in de week beschikbaar en één zaterdag per maand
•   Kan je goed omgaan met stress

Of jij beschikt over het Veneta DNA zoeken we naast het voeren van gespreken uit met een of meerdere gerelateerde tests.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in