+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Zwolle,Pedagogisch medewerker BSO Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wie Zorgt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.192 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Pedagogisch medewerker BSO Zwolle

Ben jij op zoek naar een baan waar jij je creativiteit helemaal in kwijt kan?  En is het daarnaast jouw grootste passie om met kinderen te werken?

Voor verschillende kinderopvangorganisatie in Zwolle en Apeldoorn en zijn we op zoek naar pedagogisch medewerkers. Jij werkt op basis van een oproep contract.

Marieke is zo’n pedagogische medewerker bij Wie Zorgt! Vandaag is Marieke ingezet op een BSO in Zwolle zuid. Zij werkt vandaag met de jongste kinderen op de BSO (4-8 jaar). Haar dienst start om 14.00 uur.

Zij start haar dienst met een kort overleg. De vaste collega van de groep weet welke kinderen er gehaald moeten worden. De vaste medewerker haalt de kinderen op, waardoor Marieke alvast het drinken en fruit klaar kan zetten. Ondertussen kan zij ook de activiteit van de dag kan voorbereiden. Het is een regenachtige dag, maar vandaag is de speelhal beschikbaar. Marieke kiest voor een ballenspel. Wanneer ze merkt dat de kinderen uitgespeeld zijn, neemt ze de kinderen mee terug naar de groep.  Haar collega is een spel aan het doen met een aantal kinderen, iemand leest een boekje in de leeshoek, er zijn wat meiden aan het knutselen. Er heerst een gezellig sfeer. Marieke helpt nog een kindje dat graag een ketting wil maken voor zijn mama. Daarna staat het drinken alweer klaar en komen de eerste ouders binnen om de kinderen op te halen.  Als alle kinderen zijn opgehaald helpt Marieke met het opruimen en vegen. En dan is het alweer 18.00 uur. De dag is weer voorbijgevlogen.


Wat vragen wij:
  • Een MBO-4 diploma als pedagogisch medewerker (of soortgelijk zoals SPW, KV/JV, enz.)
  • Daarnaast kun jij een geldig VOG overhandigen.
  • En sta jij ingeschreven in de registerkinderopvang of bent bereid om dit alsnog te regelen.
Wat bieden wij:
  • Reiskostenvergoeding 0,21 cent per kilometer.
  • Salaris conform CAO Kinderopvang schaal 6, Met een bruto maandsalaris van maximaal € 3192,- bij fulltime dienstverband.
  • Er worden regelmatig leuke trainingen en workshops aangeboden om zo altijd bij te blijven rondom de nieuwste ontwikkelingen in de kinderopvang.
  • De kans om je netwerk als pedagogisch medewerker uit te breiden.
  • Een leuk en gedreven team dat klaar staat voor al je vragen en opmerkingen.

Heb je vragen of wil je solliciteren:

Als je nog vragen hebt, dan beantwoorden wij ze graag.

Je kunt dan contact opnemen met Margriet Kroezen. Margriet is bereikbaar via 06-506 249 30. Je vraag mailen of meteen solliciteren kan ook naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Volg ons dan op LinkedIn.


Over Wie Zorgt!

Wij zijn een gedreven en ambitieuze speler op het gebied van advies, opleiding en arbeidsbemiddeling in de zorg en welzijn. Bij Wie Zorgt! kies je voor uitzenden, detachering of werving en selectie. Door onze brede ervaring kennen wij de branche en spelen wij in op de behoeften. Wij kennen het belang van de juiste persoon op de juiste plaats. Door middel van persoonlijke gesprekken komen wij tot een passend advies en de ideale match tussen jou en onze werkgevers. Door onze centrale posities in het noorden en oosten van Nederland zijn de lijntjes kort en de mogelijkheden groot.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in