+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Vacature: Medewerker Gehandicaptenzorg omgeving Twente Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Wie Zorgt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Vacature: Medewerker Gehandicaptenzorg omgeving Twente

MVG, LVB, EMB. Het lijken drie simpele letters, maar wanneer jij werkzaam bent in de gehandicaptenzorg begrijp jij precies wat ik bedoel.

Wie Zorgt! is op zoek naar nieuwe collega’s voor de gehandicaptenzorg in Twente.

Over ons:

Bij Wie Zorgt! uitzendbureau voor Zorg en Welzijn draait alles om mensen. Wij begonnen onze reis in 2009, met een visie om de zorg- en welzijnssector te versterken door flexibiliteit, vrijheid en keuze te bieden aan zowel zorgprofessionals als zorginstellingen.

In een wereld waarin de behoefte aan zorg en welzijn voortdurend groeit, begrijpen wij dat het cruciaal is om ervaren en toegewijde zorgprofessionals beschikbaar te hebben wanneer ze het meest nodig zijn. Maar we begrijpen ook dat professionals in deze sector vaak balanceren tussen hun passie voor zorgen en het in evenwicht houden van hun eigen leven.

Wat ga je doen: 

Wat precies jouw taken zullen zijn is afhankelijk van de locatie waar je uiteindelijk zal starten. Er zijn zoveel mogelijkheden dat dit niet in een vacatureomschrijving past. Daarom nodigen wij jou uit om contact met ons op te nemen. Samen bekijken we jouw specifieke situaties en wensen en vinden daar de juiste werkplek bij. Dus of je nu van een pittige uitdaging houdt of juist een werkplek zoekt met veel verzorging; bij Wie Zorgt! zit je goed.

Wat bieden wij:

  • Salaris: Bij Wie Zorgt! is jouw salaris altijd conform de organisatie waarvoor je aan de slag gaat. Afhankelijk van jouw ervaring en functie word jij ingedeeld in de Cao gehandicaptenzorg FWG 35 of 40.
  • Flexibiliteit: Wij begrijpen dat het leven onvoorspelbaar is. Daarom geven we zorgprofessionals de flexibiliteit om hun eigen roosters te bepalen. Of je nu een vroege vogel bent of liever ’s nachts werkt, wij hebben mogelijkheden die bij jou passen.
  • Vrijheid: Bij Wie Zorgt! ben jij de baas over je eigen carrière. Wij bieden mogelijkheden voor detachering, uitzending en zelfs werving en selectie, zodat je de vrijheid hebt om te kiezen welk pad het beste bij jou past.
  • Toewijding: We zijn toegewijd aan het samenbrengen van talentvolle zorgprofessionals met zorginstellingen die hun passie delen voor het verbeteren van levens. Onze werving en selectieprocessen zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plek terechtkomt.
  • Samenwerking: Samenwerking zit in ons DNA. We geloven dat zowel zorgprofessionals als zorginstellingen sterker zijn als ze samenwerken. Ons team staat altijd klaar om te ondersteunen en te adviseren.

Wat vragen wij van jou:

Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau 3 in de zorgsector (bijv. SPW, Verpleegkunde, MMZ).

Vragen of solliciteren:

Enthousiast geworden maar wil je graag meer informatie over jouw specifieke mogelijkheden?  Onze recruiter Margriet Kroezen is bereikbaar via 06- 506 249 30. Solliciteren? Mail jouw cv naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Volg Wie Zorgt! ook op LinkedIn en blijf op de hoogte van alle vacatures.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in