+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Assistent transportplanner / Operator Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Techniflex

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Techniflex

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie waarin jouw organisatorische, technische en communicatieve vaardigheden tot hun recht komen? Dan is de rol van Assistent Transportplanner, Operator, en Assistent Betonlaborant wellicht de perfecte match voor jou!

Als Assistent Transportplanner vervul je een cruciale rol in het coördineren van de inzet van transportmiddelen. Je ondersteunt bij het efficiënt plannen en organiseren van transportactiviteiten, waarbij een nauwkeurige en tijdige levering van betonmortel aan onze klanten centraal staat.

In de rol van Operator ben je verantwoordelijk voor het mengen en laden van betonmortel. Je speelt een sleutelrol in de dagelijkse uitvoering van het beheer en onderhoud van de betoncentrale, waarbij je ervoor zorgt dat de installaties optimaal functioneren en voldoen aan de vereiste normen.

Als Assistent Betonlaborant voer je kwaliteitscontroles uit op de betonmortel. Je waarborgt de hoogste standaarden en zorgt ervoor dat de betonmixen voldoen aan de specificaties en normen. Een kritisch oog voor detail en nauwkeurigheid zijn essentieel in deze rol.

Naast deze specifieke taken ben je betrokken bij diverse overige werkzaamheden op het terrein of in/bij de betoncentrale. Je draagt bij aan een veilige en georganiseerde werkomgeving en bent flexibel inzetbaar om ad-hoc taken uit te voeren.

Wil jij deel uitmaken van ons gepassioneerde team? Solliciteer dan snel!

Gevraagd

MBO

- Goede beheersing van de Nederlandse taal
- Enige ervaring in de betonindustrie is gewenst.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Kans op een vast dienstverband

Sollicitatieprocedure
Direct solliciteren bij techniflex

Bedrijfsomschrijving

Voor een toonaangevende partner in de wereld van beton zijn wij op zoek naar een Assistent transportplanner bij een dynamische betoncentrale die bekend staat om de productie van hoogwaardig en duurzaam beton voor diverse bouwprojecten. Met een rijke ervaring in de industrie streven ze ernaar om de verwachtingen van de klanten te overtreffen door middel van innovatie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Als je geïnteresseerd bent in het bouwen van uw carrière in de betonindustrie en deel wilt uitmaken van een dynamisch team, solliciteer dan snel op deze vacature.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in