+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Stage Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Veneta.com

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Ben jij gemotiveerd, ambitieus en sta jij te poppelen om tijdens je studie ervaring op te doen in het werkveld? Bij Veneta bieden we jou deze kans! Tijdens deze stage krijg je alle handvaten om jezelf als professional te ontwikkelen. Neem gerust contact op met ons, dan kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.


Beschrijving

Wat jij gaat doen

Bij wie? Bij Veneta! Een van de leukste e-commercebedrijven in de wijde regio van Zwolle. Bekend van radio en tv. Keihard aan het groeien en internationaal aan het doorbreken. Ideale plek als je lekker ambitieus bent en mee wilt bouwen aan het verdere succes. Wil je ook nog eens volop ruimte om je zelf verder te ontwikkelen? Binnen Veneta vinden we dat namelijk heel erg belangrijk, dit is dan ook de reden dat wij graag stageplekken aanbieden. Of het nu gaat om een afstudeerstage of een meewerkstage, we gaan graag samen met jou opzoek naar een opdracht die voldoet aan de eisen van je opleiding en waar Veneta ook écht iets aan heeft. Ben jij opzoek naar een leerzame stage met goede begeleiding, dan is Veneta de perfecte plek voor jou! 

Afdelingen binnen Veneta: Operations, Sales, IT, Finance, Marketing, Facilitair, Logistics & HR.

Wat jij krijgt
Voor wat, hoort wat.

Vergoeding
Wij vinden het belangrijk dat je naast je stage genoeg tijd hebt om andere leuke dingen te doen. Daarom ontvang je van ons een stagevergoeding van €500,- per maand. 

Gezonde lunch & legendarische personeelsfeesten
Bij Veneta streven wij ernaar om een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen en genieten van hun werk. We geloven in onze unieke voordelen die het werken bij Veneta extra bijzonder maken. Dagelijks geniet je in de kantine van een volledig verzorgde lunch en klets je met collega's bij over de werkdag. Ook is er jaarlijks het Veneta festival; een tweedaags evenement vol leuke activiteiten, optredens van artiesten en geniet je van heerlijk eten en drinken. Daarnaast zijn er gedurende het jaar leuke personeelsfeesten om je collega's beter te leren kennen. Ook de wekelijkse vrijmibo mag niet ontbreken. Elke vrijdagmiddag wordt het weekend ingeluid met een drankje in de kantine. Elke 1e vrijdag van de maand is er nog een extra feestelijke VrijMiBoost. Een themamiddag, speciale traktatie of leuke activiteit om het weekend goed te beginnen. Kortom: wij weten hoe we een feestje moeten vieren. Doe jij binnenkort mee?

Focus op continu verbeteren
Bij Veneta gaan we samen voor het allerbeste, voor onze klanten en voor onszelf. Kies jij voor een stage bij Veneta? Dan kies je voor groei en plezier! Onze kernwaarden zijn eigenzinnig, flexibel en continu verbeteren. Wij doen het graag net even anders. Wij durven en leren door te vallen en weer op te staan. Jij legt de lat hoog en overtreft jezelf telkens weer opnieuw. Daar helpen wij je natuurlijk wel bij. Wij groeien. Groei jij met ons mee? 

Wat wij vragen
•    Je bent ondernemend en toont graag eigen initiatief.
•    Je vindt het belangrijk om te blijven ontwikkelen (eventueel verder binnen Veneta).
•    Je wil nieuwe mensen leren kennen en werkt graag binnen een team. 
•    Je volgt een relevante opleiding voor de afdeling waar je interesse in hebt.
•    Je denkt oplossingsgericht en denkt net een stapje verder om continu te blijven verbeteren.  
 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in