+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business Informatie Analist CRM / power platform specialist Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Univé

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.843 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Door jouw kennis van en ervaring met advies- en verkoopprocessen zorg je ervoor dat de wensen van de business vertaald worden naar technische oplossingen in o.m. de applicatie MS Dynamics en het Powerplatform. Je zit zelf aan de knoppen om het systeem in te richten en testen.


Wie ben jij
Jij bent een ambitieuze en ondernemende collega met verstand van IT en bedrijfsprocessen en goede communicatieve skills waardoor je makkelijk contact maakt met mensen.
 
Verder vinden we het belangrijk dat je:
  • hbo/wo werk- en denkniveau hebt met een relevante vakgerichte opleiding;
  • minimaal 3 jaar werkervaring hebt in een vergelijkbare rol, bij voorkeur op het snijvlak van Business en IT;
  • specifiek ervaring hebt met configureren en/of testen in een Agile ontwikkelomgeving;
  • een technische architectuur kunt opstellen voor de gekozen oplossing binnen de kaders van architectuurvisie van Univé;
  • nieuwsgierig bent naar nieuwe IT ontwikkelingen en innovatie oplossingen kunt bedenken;
  • bedrijfsprocessen en behoeftes kunt vertalen naar effectieve oplossingen;kennis hebt van de commerciële processen;
  • kennis en ervaring hebt met Customer Relationship Management;de ontwikkelingen volgt op het gebied van marketing technologie;
  • ervaring hebt met Agile werken;
  • kennis van Microsoft Dynamics 365 Customer Service en Sales en het Power Platform is zeer gewenst.

Wat ga je doen
Werken bij een verzekeraar saai? Niet bij Univé!
Wij zijn volop in beweging. Wij groeien, zijn ambitieus en willen het verschil maken voor onze leden. Terug naar de kracht van Univé, noemen wij dat. Om dit waar te maken, willen we voorop lopen in technologische ontwikkelingen en investeren wij continu in innovatieve projecten. 

Als Business Informatie Analist werk je in een Agile team en ben je continue bezig om de beloftes aan onze klanten waar te maken. Je vertaalt de vragen van onze businesspartners naar gewenste (IT) oplossingen. Je hebt een belangrijke brugfunctie tussen klantvraag en technische oplossingen, binnen de kaders van onze architectuur. Je overlegt met verschillende belanghebbenden binnen Univé en stemt mogelijkheden af met onze leveranciers. Je begeleidt changes zowel in analyse, als in configuratie en in testen. Wij zijn nu vooral op zoek naar  business informatie analisten, die naast ervaring in analyse, vooral ook goed zijn in configureren en/of testen. Hiermee zijn wij straks in staat om alle resultaatgebieden in de Agile teams vanuit eigen kracht in te vullen. Ben je nu (lowcode)developer en heb je ambitie om door te groeien naar deze functie, dan zijn wij zeker ook geïnteresseerd.

Univé heeft hoge ambities in haar klantbediening: de meest persoonlijke klantbeleving binnen een kanaal en over kanalen heen. Daarin onderscheiden we 6 pijlers: het fundament, klant in beeld, en vervolgens fijn & efficiënt samenwerken, slimmere marketing & sales, persoonlijke klantbediening, klantreis gemanaged, hygiëne en wetgeving. CRM Dynamics vormt het hart van deze strategie en wordt langs deze pijlers ontwikkeld.

Wat wij bieden
Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie voor 36 - 40 uur per week.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden op een rijtje:
  • je krijgt een prima salaris, afhankelijk van je opleiding, ervaring en competenties met een maximum jaarsalaris van € 70.121,00 (inclusief vakantiegeld, 13e maand en exclusief variabele beloning);
  • variabele Collectieve Prestatie Beloning van maximaal 9% van het jaarsalaris;
  • arbeidsvoorwaardenkeuzesyteem: tijd voor geld of geld voor tijd;
  • goede studiekostenregeling;
  • prima pensioenvoorziening;
  • reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en thuiswerkvergoeding;
  • korting op je schade- en zorgverzekeringen bij Univé.

Wie wij zijn
Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis,  
de cultuur, het ontstaan, de betrokkenheid. Dat is samenwerken. Een coöperatie zijn zonder winstoogmerk. Supporter van Sport zijn. Een 9 voor klantvriendelijkheid krijgen en een Great Place to Work zijn. Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit acht verschillende Regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dicht bij onze klanten zijn. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf. Alles voor onze klanten. Dat is het mooie van Univé. Kom jij ons versterken?   

Als je aan de slag gaat bij het bedrijfsonderdeel IT, dan ga je de uitdaging aan om Univé fit en wendbaar te houden in alle IT-opzichten. Univé wil vooroplopen als het gaat om technologie. En structureel innovatieve datadiensten en producten blijven ontwikkelen die bijdragen aan het succes van onze organisatie. 

Het businessteam Klantadvies is (o.a.) verantwoordelijk voor het leveren van het digitale 360 klantbeeld binnen een kanaal en over kanalen heen.

Overige informatie
Omdat we zoeken naar mensen die perfect bij ons passen houden we de werving en selectie graag in eigen hand. Hierbij werken we wel samen met onze partner Harvey Nash maar maken geen gebruik van de diensten van andere  werving & selectiebureaus

Enthousiast?
Solliciteer dan via de sollicitatiebutton.
Let op: je krijgt altijd automatisch een ontvangstbevestiging via de mail. Krijg je deze bevestiging niet binnen 24 uur, neem dan even contact met ons op.

Heb je vragen over de procedure of de functie?
Stuur een bericht naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Bijzonderheden
Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.  Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in