+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Monteur Technische Dienst Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Young Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.400 p/m
  • Ploegentoeslag

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

De Monteur Technische Dienst die bij dit bedrijf aan de slag gaat, houdt zichzelf bezig met het technisch up-to-date houden van het machinepark bij toonaangevende organisaties binnen de logistiek. Jij werkt op een of een aantal vaste locaties en zorgt ervoor dat het proces blijft lopen. Bij elektrotechnische of mechanische storingen zorg jij ervoor dat de storing zo snel mogelijk wordt opgespoord en oplost. Dit is ook wat jij leuk vindt als Monteur Technische Dienst. In deze specifieke rol heb jij veel contact met de klant, de medewerkers van de klant maar ook met jouw collega's op kantoor of door het land heen. Ook draag jij zorg voor een stukje gepland onderhoud zodat storingen kunnen worden voorkomen. Kortom; een echte technische allround functie waarbij geen dag hetzelfde is. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een ploegensysteem.


Profiel Monteur Technische Dienst

Als Monteur Technische Dienst ben jij een techneut in hart en nieren. Jij kan goed zelfstandig werken, maar maakt wel makkelijk contact met anderen, want je staat veel in contact met de klant, de medewerkers van de klant en ook jouw collega's. Het is belangrijk dat jij in hectische situaties goed je mannetje/vrouwtje kan staan; een technische storing betekent namelijk stilstand van het proces en dat moet zo snel mogelijk en goed verholpen worden. Een afgeronde technische MBO opleiding geniet de voorkeur, maar heb jij ervaring opgedaan in de praktijk en ben jij een echte allrounder? Dan kijken wij ook zeker naar de mogelijkheden voor deze functie van Monteur Technische Dienst. Tenslotte woon jij in de regio Zwolle.


Bedrijfsprofiel

Wereldwijd is onze opdrachtgever gespecialiseerd in sorteertechnologie en zij is in heel veel landen actief. Zij produceert en levert hoogwaardige machines voor logistieke bedrijven, zoals onder andere postbedrijven en luchthavens. Naast het produceren en leveren zijn ze onder andere ook verantwoordelijk voor een stuk inspectie, voorraadbeheer en onderhoud. Kortom; een veelzijdige technische organisatie met volop uitdaging.

Bedrijfscultuur
Onze opdrachtgever is niet alleen een snelgroeiende organisatie; ook laat zij haar werknemers echt meegroeien het bedrijf. Er heerst een informele sfeer en de lijnen binnen de organisatie zijn kort te noemen. Er worden veel mogelijkheden geboden om vakgerichte opleidingen of cursussen te volgen. Medewerkers binnen de organisatie krijgen veel vrijheden en een stukje eigen initiatief wordt heel erg gewaardeerd bij het uitvoeren van de werkzaamheden.


Arbeidsvoorwaarden Monteur Technische Dienst

Als Monteur Technische Dienst wordt jij beloond met een uitstekend salaris, variërend van €2650,- tot en met €3400,- bruto in de maand exclusief de ploegentoeslag. Jouw salaris hangt af van de ervaring die jij meeneemt. Je hebt een verantwoordelijke en zelfstandige technische functie en komt te werken bij een bedrijf dat erg goed is voor haar mensen. Er wordt rekening gehouden met jouw omstandigheden en is een een mooie wisselwerking tussen geven en nemen. Het volgen van cursussen en/of opleidingen wordt gestimuleerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in