+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Doktersassistent Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Medrie

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 26 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.508 - € 3.466 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een gedreven doktersassistent? Ontdek de unieke kans om je carrière te laten bloeien
in de nieuwste huisartsenpraktijk van Zwolle. Werk samen met ervaren collega's en bouw
samen verder aan deze nieuwe praktijk!


Wij zijn voor huisartsenpraktijk Hanzehart per direct op zoek naar een betrokken

Doktersassistent
25,5 uur per week

Op 4 september 2023 is Huisartsenpraktijk Hanzehart van start gegaan.
Opgericht door 4 jonge huisartsen en een enthousiast team, met ondersteuning van de regionale huisartsenorganisatie Medrie .
Vanwege de snelle groei van de praktijk zoeken wij een enthousiaste doktersassistente om ons team te komen versterken. Gelegen tegenover het Isala ziekenhuis in een mooi, recent verbouwd pand, bieden we hoogwaardige gezondheidszorg aan onze patiënten. Bij ons krijg je de kans om je carrière als doktersassistent verder te ontwikkelen en te groeien, met ondersteuning van ervaren collega’s. In onze praktijk staan teamverband en gelijkwaardigheid hoog in het vaandel. We doen het samen en iedereen mag meedenken. Dit vinden wij een groot goed.

Wat ga jij doen?
Als doktersassistent bij onze praktijk in Zwolle speel je een essentiële rol in het zorgproces. Je zult nauw samenwerken met onze huisartsen en het hechte team van doktersassistenten en praktijkondersteuners om hoogwaardige zorg te bieden aan onze patiënten. Je taken zullen onder meer bestaan uit:
  • Het verwelkomen en registreren van patiënten;
  • Het doen van (telefonische) triage;
  • Het voeren van assistenten spreekuur;
  • Het assisteren bij kleine ingrepen en behandelingen;
  • Het nauwkeurig en zorgvuldig uitvoeren van administratieve taken.


Gevraagd

Wij zijn op zoek naar een toegewijde doktersassistent met de volgende kwalificaties:
  • Een diploma tot doktersassistent;
  • Het is een pré als je ervaring hebt met Medicom;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een vriendelijke, patiëntgerichte houding;
  • Je beheerst de Engelse taal voldoende in zowel taal als geschrift;
  • Bekwaamheid in medische handelingen en protocollen;
  • Flexibiliteit en de bereidheid om in teamverband te werken;
  • Stressbestendigheid en de capaciteit om snel te schakelen.


Aanbod

Dit bieden wij jou
Een leuke en afwisselende functie in een innovatieve en duurzame omgeving. Het betreft een aanstelling voor 25,5 uur per week, waarbij er op termijn mogelijkheid is tot het uitbreiden van uren, gelijk opgaand met de groei van de praktijk. De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Huisartsenzorg. De functie is ingedeeld in functieschaal 5 (minimaal € 2.508,- en maximaal € 3.466,- bruto per maand) op basis van een 38-urige werkweek. Je standplaats is Zwolle.

Word jij onze nieuwe collega?

We ontvangen graag je motivatiebrief en CV. Reageren kan via de knop ‘Solliciteren’ op onze website.
Meer informatie over onze praktijk kun je vinden op . Huisartsenpraktijk Hanzehart maakt op dit moment onderdeel uit van regio-organisatie Medrie , waarna binnen een aantal jaar Huisartsenpraktijk Hanzehart zelfstandig verder zal opereren.
Voor vragen over de functie kun je per mail contact opnemen met Martine van der Laan, huisarts door te mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Voor deze functie werven wij gelijktijdig intern en extern.
Bij Medrie houden wij er van ons eigen talent te ontdekken, dus laat de acquisitie maar achterwege.

Maak kennis met het team

Wij zijn huisartsenpraktijk Hanzehart. Een nieuwe huisartsenpraktijk in Zwolle, opgezet om een eerste oplossing te zijn in het nijpende huisartsentekort. Wij zijn vier enthousiaste huisartsen die samen met een enthousiast team begin 2023 zijn begonnen met de voorbereidingen voor het starten van deze praktijk. We worden hierbij ondersteund door Medrie, de huisartsen regio-organisatie. Wij hebben veel zin om te gaan starten en u te gaan leren kennen!
Aangezien wij een compleet nieuw praktijk zijn, zullen wij op het begin nog met een lage bezetting werken. Dit betekent dat elke huisarts één à twee dagen in de week aanwezig zal zijn en u dus verschillende huisartsen kan treffen. Op het moment dat de praktijk voldoende is gegroeid willen wij toewerken naar twee huisartenduo’s. Dit betekent dat u dan twee vaste huisartsen zult hebben.

Maak kennis met Medrie

Medrie werkt voor huisartsen! Ruim 200 medewerkers zetten zich dag en nacht in voor de huisartsenzorg in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle. Zodat onze 270 huisartsen gewoon dokter kunnen zijn voor hun 600.000 patiënten. Wij faciliteren de huisartsen bij de spoedzorg op de huisartsenposten, bij de chronische zorg in de dagpraktijken en bij de organisatie van de wijkgerichte zorg. Hierbij werken we samen met andere zorgverleners en organisaties.
Onze doktersassistenten, triagisten en consulenten ondersteunen de huisarts direct in de praktijk. Maar wij regelen meer zoals financiering, scholing en kwaliteitsborging. Elke dag zetten wij ons met hoofd, handen en hart in voor de huisartsenzorg: daadkrachtig, betrokken en servicegericht. We werken niet alleen voor huisartsen. Medrie is ook van de huisartsen. Zo hebben ze invloed op de zorginhoudelijke koers van Medrie, zonder dat ze zich bezig hoeven te houden met allerlei organisatorische beslommeringen.
Medrie koerst op efficiëntie om ruimte te houden voor maatwerk. Daarom werken we in drie regio’s. Elk met een eigen regioteam: korte lijnen en bekende gezichten. Dat maakt ons uniek. Medrie werkt voor huisartsen!

Uren

24 - 26 uur
25,5 uur per week
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in