+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Stalenmedewerker Zwolle (parttime) Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Veneta.com

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.400 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Veneta groeit hard. Héél hard. Dat betekent dat de aanvragen voor de kleurstalen ons om de oren vliegen. We zoeken een stalenmedewerker die netjes te werk gaat, houdt van orde en graag zijn of haar handen uit de mouwen steekt. Herken jij jezelf hierin? Lees snel verder!


Beschrijving

Wat jij gaat doen

Als stalenmedewerker speel je een essentiële rol in het bieden van de ultieme service aan onze klanten. Samen met jouw team zorg je ervoor dat zij binnen twee werkdagen onze stalen thuis op de mat hebben liggen. Wat een uitdaging hè? Je start de werkdag samen met het team en opent het systeem om de binnengekomen orders op te halen. De orders stromen de printer uit; dat belooft een drukke dag te worden. Appeltje eitje voor jullie en daarom spreken jullie met het team af om alles dezelfde dag nog op de post te doen. 
Je komt te werken in een dynamische omgeving waarin teamwork, servicegerichtheid en het halen van deadlines centraal staan. Samen verdelen jullie de taken slim: verzamelen van de stalen op basis van de aanvragen en deze gereedmaken voor verdere verwerking. Aan het eind van de dag melden jullie alle post aan bij PostNL voor de verzending. Yes, gelukt: alle orders staan klaar om op de post te gaan. Met een trots gevoel sluiten jullie samen de dag af: morgen weer knallen!

Wat jij krijgt
Voor wat, hoort wat.

Een warm ontvangst met arbeidscontract
Start jij bij Veneta? Dat moet gevierd worden met een contract voor zeven maanden! Jouw eerste maand staat volledig in het teken van een warm welkom: je volgt verschillende trainingen en maakt kennis met je nieuwe collega’s. 

Geldzaken
Jij ontvangt een brutoloon tussen de €2.300 en €2.400 afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Leuk voor later, je ontvangt een goede pensioensregeling. Woon je buiten Zwolle? Geen zorgen, wij zorgen voor een vergoeding van jouw reiskosten. En voor onze collega's in Zwolle? Voor jullie staat er een fietsvergoeding klaar! Kan je wel een nieuwe fiets gebruiken om naar kantoor te komen? Dan hebben we daar een oplossing voor. Met ons fietsplan wordt het aanschaffen van een fiets een stuk voordeliger voor onze collega’s. Voor de dagen waarop je vanuit huis werkt, ontvang je een thuiswerkvergoeding. En omdat ontspanning net zo belangrijk is als hard werken, bieden we bij Veneta 25 vakantiedagen aan op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast in je vrije tijd in topvorm blijven? No problem, voor de sportievelingen bieden we bedrijfsfitness aan. Sluit je aan bij ons team en ervaar zelf de voordelen van werken bij Veneta!

Gezonde lunch & legendarische personeelsfeesten
Bij Veneta streven wij ernaar om een werkomgeving te creëren waarin onze medewerkers kunnen groeien, zich kunnen ontwikkelen en genieten van hun werk. We geloven in onze unieke voordelen die het werken bij Veneta extra bijzonder maken. Dagelijks geniet je in de kantine van een volledig verzorgde lunch en klets je met collega's bij over de werkdag. Ook is er jaarlijks het Veneta festival; een tweedaags evenement vol leuke activiteiten, optredens van artiesten en geniet je van heerlijk eten en drinken. Daarnaast zijn er gedurende het jaar leuke personeelsfeesten om je collega's beter te leren kennen. Ook de wekelijkse vrijmibo mag niet ontbreken. Elke vrijdagmiddag wordt het weekend ingeluid met een drankje in de kantine. Elke 1e vrijdag van de maand is er nog een extra feestelijke VrijMiBoost. Een themamiddag, speciale traktatie of leuke activiteit om het weekend goed te beginnen. Kortom: wij weten hoe we een feestje moeten vieren. Doe jij binnenkort mee?

Focus op continu verbeteren
Bij Veneta ga je aan de slag als stalenmedewerker en er is veel ruimte om door te groeien. Waar liggen jouw interesses? Waar wil je nóg beter in worden? En hoe zie jij je toekomst? We luisteren naar je en denken met je mee hoe jij je talent benut.

Wat wij vragen
Naast een goed humeur:

  • Ben je van nature gestructureerd
  • Werk je nauwkeurig en graag in een team.
  • Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden.
  • Je hebt oog voor detail.
  • Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar en vind je het niet erg af en toe een zaterdag te werken

Psssst.. is het je opgevallen dat voor deze functie geen afgeronde opleiding nodig is? Ook zonder papiertje ben je bij ons van harte welkom!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in