+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Operator Elektromonteur Offshore Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Redwave

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.100 - € 5.900 p/m
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Hoe ziet jouw functie als Operator Elektromonteur Offshore eruit?

Voor het internationaal energiebedrijf Neptune Energy zijn wij op zoek naar ervaren techneuten die ervaring hebben in de Elektrotechniek en Instrumentatie vakgebied. Je zult een belangrijke rol spelen op de (on)bemande platformen, waarbij je zowel als operator als technicus zult optreden. Je bent betrokken bij het productieproces van gas, waarbij je ervoor zorgt dat het gas wordt gescheiden, gedroogd en gecomprimeerd volgens strikte specificaties. Naast E&I werkzaamheden ga jij ook operator werkzaamheden uitvoeren om jezelf te ontwikkelen tot Operator Elektromonteur Om dit zo goed mogelijk uit te voeren, wordt jij intern opgeleid tot Proces Operator. Jouw verantwoordelijkheden en werkzaamheden bestaan uit:

  • Het instellen van transmitters (zoals 'zero & span' en 'P to I');
  • Het regelmatig uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan installaties;
  • Het oppakken van grote onderhoudsklussen;
  • Het verhelpen van alle elektrotechnische issues die door keurmeesters worden afgekeurd, bijvoorbeeld beschadigde kabels, ontbrekende tagplates of problemen met junction boxes. Jij bent de expert die dit aanpakt!
  • Verantwoordelijk zijn voor alle communicatie-installaties. Jij zorgt dat het internet altijd online blijft en dat de radio-operators veilig kunnen communiceren via VHF.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Jij begint de dag met een heerlijke bak koffie of thee en deelt de laatste updates tijdens de toolbox meeting om 06.45 uur. Tijdens deze meeting worden verschillende onderwerpen besproken, zoals de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, eventuele issues en/of gebreken, het weer en de hoeveelheid productie. Na het verkrijgen van jouw vergunningen om 07.00 uur, is het tijd om samen te genieten van een gezonde maaltijd in de kantine. Daarna voer jij jouw taken uit tot 18.15 uur. Voordat je collega jouw dienst overneemt, sluit jij de dag ook met de avondmeeting tot 19.00 uur. Hier bespreken jullie de verrichte werkzaamheden, de eventuele opvolging van veiligheidsissues en de planning voor de volgende dag. Beide meetings worden geleid door de OIM/TL (Team Lead). Wanneer jouw dienst ten einde is, is het tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiende rust. Sporten of lekker tv kijken? Jouw keuze!


Waar ga jij werken?

Als Operator Elektromonteur ga jij werken bij Neptune Energy.Neptune Energy is een internationaal energiebedrijf dat actief is in deexploratie, ontwikkeling en productie van olie en gas. Ze hebben wereldwijdactiviteiten in verschillende landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk,Noorwegen, Nederland, Duitsland en Indonesië. Neptune Energy richt zich opduurzame en verantwoorde energieproductie, met een sterke focus op veiligheid,innovatie en samenwerking.

Als een dynamisch en snelgroeiend bedrijf biedt NeptuneEnergy een uitdagende en stimulerende werkomgeving waar professionals de kanskrijgen om een significante impact te maken. Ze bevorderen een cultuur vaninclusiviteit, samenwerking en continue verbetering. Neptune Energy hecht ookveel waarde aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van hun medewerkers enstreeft naar een duurzame bedrijfsvoering. Met een diverse en internationalewerkomgeving biedt Neptune Energy mogelijkheden voor professionele groei enontwikkeling, evenals de kans om deel uit te maken van een team dat zich inzetvoor de energie van de toekomst.


Wat bieden wij?

Als Operator Elektromonteur werk jij in een 2-op-2-af schema met ongelofelijk veel vrije tijd en word jij de E&I verantwoordelijke op de productieplatformen. Verder kan je rekenen op:

  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris inclusief ploegentoeslag en overnachtingsvergoeding tussen de €5.100,- en €5.900,-, afhankelijk van leeftijd en ervaring bij een fulltime dienstverband;
  • Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling;
  • Per direct een jaar contract;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve zorgverzekering;
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden door middel van opleidingen en trainingen;
  • Elk jaar een geweldige dag uit met je Homebase om onze samenwerking en successen te vieren.
Wie ben jij?

Als Operator Elektromonteur ben jij een echte teamspeler met een flexibele instelling en versterk jij het team met je veiligheidsbewustzijn. Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

  • Minimaal een mts/mbo niveau 3 diploma, richting Elektrotechniek of vergelijkbaar;
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring in de petrochemie, zware industrie of olie- en gasindustrie;
  • In het bezit van een NEN 3140 VP certificaat of bent bereid om deze te behalen;
  • Mensen zouden jou als sociaal en communicatief vaardig met een open houding omschrijven en je durft je handen vies te maken.
Solliciteer direct!

Laten we snel kennismaken! Solliciteer direct via deze webpagina. Binnen drie dagen nemen wij dan contact met jou op voor een eerste telefonische kennismaking. Heb je nog vragen over de vacature of ben je benieuwd naar meer mogelijkheden binnen de elektrotechniek en instrumentatie? Neem dan contact op met Auke via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of +31 (0)251 262 947.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in