+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Traineeship Finance, Control & Risk Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breman Installatiegroep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Traineeship
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een startende baan vol uitdaging in de technische branche? Voor Breman Centrale Diensten in Genemuiden en Zwolle bieden wij een traineeship van anderhalf jaar aan. Als trainee word je opgeleid tot een expert in de financieel-administratieve functie. Afhankelijk van jouw interesses en jouw kwaliteiten die je gedurende het traineeship ontwikkelt, stroom je uit in een functie in vaste dienst bij Breman Installatiegroep. In het traineeship loop je drie á vier dagen mee bij verschillende vestigingen en één á twee dagen bij Breman Centrale Diensten.

Als trainee krijg je een helder beeld van de werkzaamheden en functies binnen de centrale vestiging, maar ook binnen de andere vestigingen van het concern. Jouw uitstroomprofiel wordt gedurende het traineeship steeds duidelijker. Je gaat doen waar je goed in bent, waar je eigen interesses liggen en wat het beste bij jou past. Denk hierbij aan financiële functies zoals administrateur of (assistent) controller. Naast de financiële kant van het vak, verdiep jij je ook in de bedrijfskundige aspecten zoals de procesmanagement en data-analyse. Wij helpen je bij jouw ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Het traineeship bestaat uit twee delen. Het eerste deel van ongeveer vier maanden spitst zich toe op de administratie. Je werkt circa 40% van je tijd mee op de administratie van één van de vestigingen. De overige dagen werk je bij Breman Centrale Diensten op de afdelingen Financiële Administratie, Salarisadministratie en Databeheer. Het tweede deel duurt één jaar en spitst zich toe op control. Je werkt 80% van je tijd mee als volwaardig financieel medewerker op achtereenvolgens vier vestigingen en brengt daar control in de praktijk. Dit combineer je met één dag bij Breman Centrale Diensten, waarbij je meeloopt met afdeling Finance, Control & Risk.

In het traineeship ga je bezig met:

  • Het meedraaien in het financieel-administratieve proces van Breman. Dit doe je bij verschillende functies en bij verschillende vestigingen, waardoor je daar je eigen rol en verantwoordelijkheden krijgt. Je ontwikkeling vindt vooral plaats door te leren en door het zelf te doen.
  • Het verbeteren en borgen van het financieel-administratieve proces en het doorvoeren van veranderingen/verbeteringen in de processen en werkwijzen bij de verschillende vestigingen.
  • Het in kaart brengen en verbeteren van (financiële) data en het maken van (financiële) rapportages (via Power BI).
  • Het fungeren als expert voor specialistische financiële vragen.

Iedereen energiepositief

Wij zijn Breman. Een familiebedrijf van ruim 1.700 installatie-experts die vanuit 25 vestigingen bouwen aan een toekomst vol duurzame technische installaties. Iedereen energiepositief in 2025, dat is ons doel. Dan geven wij meer energie terug dan het kost aan medewerkers, klanten en de aarde. En als we samen werken, kunnen we vandaag al het verschil maken voor morgen. Dát is waar wij voor gaan en waar jij een impactvolle bijdrage aan kan leveren.

Wat doet Breman?

De collega’s bij de gespecialiseerde Breman vestigingen zijn werkzaam binnen de divisies woningbouw, woningbeheer, utiliteit, woningrenovatie, en binnen onze eigen installatiefabriek. Onze collega’s houden zich dagelijks bezig met duurzame energiesystemen, verwarmingsinstallaties, elektrotechniek, regeltechniek, luchtreinigingsinstallaties en service en onderhoud voor de zakelijke en particuliere markt. Op de kantoren zorgen onze werkvoorbereiders, tekenaars, engineers, ICT-ers, HR-specialisten en alle andere collega’s ervoor dat onze vakmensen op locatie hun werk optimaal kunnen uitvoeren.

Breman Centrale Diensten

Breman Centrale Diensten ondersteunt onze vestigingen in het hele land. Met zo’n 80 vakkundige en gezellige collega’s zorgen we er samen voor dat de vestigingen in het land de informatie, tools, administratieve en proces-ondersteuning ontvangen voor de dagelijkse gang van zaken. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van IT, inkoop, salarisadministratie, HR, communicatie, marketing, Finance, Control en Risk en juridische zaken.

Het Breman familiegevoel

We bestaan bijna 100 jaar en zijn één van de grootste installatiebedrijven van Nederland. Toch voel je bij ons de warmte van een familie en een hechte groep. Bij Breman draait het om de mens! Zonder onze mensen kunnen wij niet bestaan. Daarom investeren we in jou. Met onze eigen Breman Academy bieden we opleidingen en kansen voor persoonlijke groei. Samen leren we, maken we fouten en helpen we elkaar vooruit. Kortom, we werken samen als een echte familie.

Dit neem je mee

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een afgeronde financiële opleiding, zoals Finance & Control of Accountancy
  • Je hebt geen tot maximaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Je bent zelfstandig, proactief en neemt een onderzoekende houding aan.
  • Je bent bereid aanvullende kennis via relevante opleidingen op te doen en trainingen of cursussen te volgen.
  • Je zoekt naar diepgang in informatiewaarde waarbij je hoofd- en bijzaken goed kunt onderscheiden.
  • Je hebt ook een hands-on mentaliteit en goed ontwikkeld communicatieve en sociale vaardigheden.

Dit krijg je van ons

Bij Breman heb je het goed voor elkaar. Zowel op het gebied van materiaal en tools, als qua fijne collega’s en ontwikkelingsmogelijkheden! Wat betekent dit concreet?

  • Een baan met veel verantwoordelijkheid waarin jij initiatief neemt, omdat we erop vertrouwen dat jij de specialist bent;
  • Een goed salaris dat meegaat met jouw ontwikkeling + een winstregeling;
  • Per jaar krijg je 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (o.b.v. fulltime dienstverband);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je goede pensioenregeling en meer;
  • Jouw ontwikkeling is belangrijk! Daarom faciliteren wij doorgroeimogelijkheden. Onder andere via opleidingen en ons E-learning platform;
  • Een training installatietechniek;
  • Flexibele werkplek;
  • Een informele werksfeer met een hechte groep collega’s;
  • Naast al het harde werken maken we natuurlijk ook tijd voor gezellige bedrijfsuitjes, barbecues of andere evenementen. Met als hoogtepunt het jaarlijkse landelijke Breman feest waarbij álle bedrijven en collega’s samenkomen.

Enthousiast?

Klinkt dit als een baan voor jou en lijkt Breman jou een goede match? Solliciteer dan bij ons. Wil je eerst nog wat extra informatie? Stuur een whatsappje, bel of mail met Tjerk Kooistra, Corporate Recruiter bij Breman Installatiegroep. Klik op één van de links hieronder.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in