+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Schoonmaakmedewerker, zwolle Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bee-flexx

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.210 - € 2.811 p/m

Vacature in het kort

We zoeken een schoonmaker die van vroeg opstaan houdt en graag actief bezig is. Je gaat aan de slag in een kantoorpand. Jouw taak is alles weer laten glimmen en blinken. Van stofzuigen en dweilen tot het schoonmaken van meubels en sanitair. Een mooie kans als je van aanpakken weet en goed voor de dag wilt komen. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Schoonmaakmedewerker gezocht in omgeving Zwolle.
Voor in Zwolle of directe omgeving zijn wij op zoek naar een schoonmaak topper die graag actief bezig is en niet van stilzitten houdt. Ben jij een vroege vogel en zorg jij graag dat elk hoekje en randje in de omgeving weer helemaal blinkt? Lees dan vooral verder.

Het gaat om de schoonmaak van een kantoorpand. Hier stofzuig en dweil je onder andere de vloeren. Daarnaast maak je ook het meubilair schoon, maar ook randjes en richeltjes. Dit doe je door het af te stoffen en af te nemen. Ook het schoonmaken van het sanitair behoort tot je taken. Je poetst de toiletten en wasbakken, waarna ze weer volledig glinsteren. Tot slot leeg je de prullenbakken en voorziet deze van een nieuwe vuilniszak.

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. In totaal werk je 11,25 uur per week. Je werkdag start om 06:00 en zal duren tot 08:15. Geen moeite met op tijd opstaan en klinkt dit voor jou als een uitdaging? Reageer dan vooral. Wij gaan graag het gesprek met je aan.

Gevraagd

Wij vragen:
  • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
Wij bieden:
  • Een passend salaris volgens het schoonmaak CAO: tussen de €2.209,74 en de €2.810,75 op basis van een fulltime werkweek (38 uur). Uiteraard afhankelijk van je ervaring en leeftijd;
  • Kans op meer uren en vaste aanstelling bij goed functioneren.


Aanbod

Over BEE-Flexx
BEE- Flexx is de onderneming die gaat en staat voor een leven lang leren. Wij willen ons onderscheiden in de markt door terug te gaan naar de basis, volgens ons is dat door mensen als mensen te zien. Ons doel is zoveel mogelijk mensen die bij ons werken een mooi contract te bieden en samen met onze klanten te kijken naar een duurzamere inzetbaarheid. We houden van persoonlijk contact en lopen net een stapje harder voor onze medewerkers en klanten.

We zien jouw periode bij ons als een journey. Samen maken we een reis van werk zoeken, opleiden tot aan het verkrijgen van een mooi contract waarbij uitzicht is op een vaste aanstelling. Dat is ons motto: wees flexibel samen met je flexmedewerkers, want samen bouw je aan een mooie toekomst. Wij leren ook elke dag, want zeg nou eens eerlijk ieder mens is anders en wil ook naar zijn of haar wensen geholpen worden. Past ons motto nou helemaal bij jou? Dat vinden wij top! Reageer gauw via onderstaande button of Neem voor meer info contact op met telefoonnummer: 050-7001908.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in