+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Projectleider Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Als projectleider speel je een cruciale rol in het coördineren en begeleiden van projecten van A tot Z, met een focus op het onderhouden van relaties, het waarborgen van kwaliteit en het naleven van planningen. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van een project van A tot Z. Je bent de coördinerende factor in het afstemmen van zaken in de uitvoering en hebt nauw overleg met alle montagepartners, werkvoorbereiders en opdrachtgevers. Hieronder valt ook de verantwoordelijkheid van het inkopen van materialen en werkuren binnen het vooropgestelde budget. Het is belangrijk dat jij energie haalt uit het aangaan van relaties en contacten onderhouden. Ook ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en het tijdig afwerken van een project volgens de projectplanning. Dit doe je door overzichtelijk een dagelijkse en weekplanning te maken. Het hele proces werk je samen met jouw collega's en samen sturen jullie bij waar nodig. Je hebt een dynamische en uitdagende rol. De verhouding werken op locatie (bouwplaats) en op kantoor in Zwolle zal 60/40 zijn. Het bedrijf waar je komt te werken opereert landelijk, waardoor je te maken hebt met zowel kleine projecten, als grote projecten.

Wij bieden:

- Een auto, telefoon en laptop - Salaris op basis van kennis en ervaring, tussen €4000 en €4500 op fulltime basis - Een functie van 32 tot 40 uur - Een informele en plezierige werksfeer - Genoeg ontwikkelmogelijkheden

Wij vragen:

- MBO+ opleiding of werkniveau in een technische richting - Je bent klant-, proces- en teamgericht én beschikt over goede communicatieve vaardigheden - Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als projectleider in de bouw, installatietechniek of een soortgelijke functie - Kennis van ventilatiesystemen is een pré

Waar ga je werken:

Het bedrijf waar je komt te werken draagt bij aan de droomambitie van Interduct: het creëren van een duurzaam, gezond en comfortabel binnenklimaat. Het bedrijf is actief in de woningbouw (hoog- en laagbouw) en in de utiliteit (nieuwbouw en renovatie). Het bedrijf waar je komt te werken is een enthousiaste organisatie waar er voor iedereen plek is.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in