+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Tweede monteur Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Hou je van techniek en leer je graag nieuwe dingen? Dan is deze baan iets voor jou! Je werkt samen met een ervaren monteur die je alles leert. Samen maken jullie de klussen af. Je gaat silo's schoonmaken, filters vervangen en simpele montagewerk doen. Elke dag is anders, want je werkt op verschillende plekken. Soms blijf je zelfs een paar dagen weg voor het werk. Je komt terecht in een gezellig familiebedrijf en krijgt een goed salaris met extra voordelen. Ook zijn er kansen om door te groeien en meer te leren. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij affiniteit met techniek en leer je snel? Lees dan snel verder, want wie weet dat onderstaande vacature perfect bij jou aansluit! Samen met de eerste monteur werk je nauw samen. Hij leert jou alle fijne kneepjes van het vak. Samen zijn jullie een team! De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het reinigen van silo's, het vervangen van filters en eenvoudige montage werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde bij deze afwisselende functie! Iedere dag ben je op een andere werkplek en mocht je ervoor openstaan soms zelf enkele dagen in de 'kost'.

Wij bieden:

- Je komt te werken in een hecht familiebedrijf - Een goed salaris inclusief secundaire arbeidsvoorwaarden - Volop doorgroeimogelijkheden en ontwikkelmogelijkheden

Wij vragen:

- Je hebt affiniteit met techniek - Je bent een echte aanpakker en bent niet vies van fysieke werkzaamheden - Je bent kwaliteitsbewust - Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken - Je bent in het bezit van rijbewijs B - Je bent in het bezit van de volgende certificaten, of bereid deze te halen: VCA mangatwacht, werken op hoogte en hijsbewijs

Waar ga je werken:

Het bedrijf waar je komt te werken is dé specialist in procesinstallatieoplossingen voor silo's. Het bedrijf engineert, ontwikkelt en installeert complete op maat gebouwde silo-installaties, procesinstallaties, transportsystemen en doseersystemen. Ook ontzorgen zij klanten met een goede service en onderhoudsdienst.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in