+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.

Service & Sales medewerker buitendienst Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Djopzz

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14 p/u

Vacature in het kort

In deze functie maak je deel uit van een team dat klaar staat om klanten te helpen en blij te maken. Je werkt op verschillende plekken, van drukke steden tot levendige markten. Je leert veel over hoe je het beste met mensen om kunt gaan, zodat je hen goed kunt helpen. Er is ook ruimte om zelf te groeien en je doelen te bereiken. Het bedrijf waar je gaat werken, is als een familie waar iedereen samenwerkt en plezier maakt. Ze vinden het belangrijk dat iedereen zich kan ontwikkelen. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

Van bruisende stadscentra tot levendige markten en knallende evenementen, overal wachten boeiende ervaringen op je. Als service medewerker ben jij degene die bestaande klanten begroet, hun vragen over fantastische producten en diensten beantwoordt en als missie hebt om hun glimlach nog breder te maken. Niets geeft jou meer energie dan in contact zijn met mensen, vooral als je hen kunt helpen met slimme oplossingen. In rustigere momenten ga je actief in gesprek met mensen om hun wensen en behoeften te ontdekken. Deze weet je met professioneel inzicht om te zetten in een aanbod dat naadloos aansluit. Luisteren is jouw tweede natuur, en je stelt de juiste vragen om de behoeften van de klant te begrijpen. Verkoopsignalen ontgaan jou niet. Dit alles doe je in samenwerking met een gezellige groep collega's die net zo enthousiast zijn als jij.

Bij de start van je avontuur bij onze opdrachtgever word je ondergedompeld in hun unieke academy. Hier word je opgeleid tot een professional in het contact met mensen, waarbij je unieke vaardigheden ontwikkelt, zoals lichaamstaal, gesprekstechnieken en emotionele intelligentie. Uiteraard kun je op de werkvloer rekenen op goede begeleiding en coaching. Onze opdrachtgever ondersteunt je ook bij het verwezenlijken van jouw persoonlijke ambities.


Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever draait alles om mensen. Als een hecht familiebedrijf met diepgewortelde waarden, geloven zij sterk dat het succes van de organisatie afhangt van de mensen die er werken. Hier heerst een cultuur waarin plezier en hard werken hand in hand gaan. Fouten worden gezien als leermomenten, en persoonlijke groei wordt aangemoedigd. Dit bedrijf is actief in Field- en Telemarketing en onderscheidt zich als een ware trendsetter met hun unieke mix van diensten. Ze moedigen hun medewerkers aan om in mogelijkheden te denken, anderen te inspireren en te ontzorgen.



Gevraagd

Wat vragen wij?
  • Je bent een natuurlijk communicatietalent en geniet van het contact met mensen;
  • verkopen en het behalen van doelen geeft je energie;
  • je hebt een nieuwsgierige instelling en kunt goede vragen stellen;
  • je hebt de drive om jezelf te ontwikkelen in klantcontact en sales;
  • je woont binnen maximaal een uur reisafstand van Zwolle.


Aanbod

Wat bieden wij?
  • en aantrekkelijk uurloon van €14,00,- wat alleen maar hoger kan worden;
  • volledige vergoeding van je reistijd;
  • je eigen hotelkamer, diner en ontbijt als je voor projecten verder weg moet;
  • teamuitjes, maandelijkse borrels en legendarische feesten;
  • werk op diverse projecten voor de nodige afwisseling.

Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jezelf te ontplooien, je passie voor sales en service in te zetten en deel uit te maken van een inspirerend team dat samen successen boekt. Heb jij het in je om een echte Sales Professional te worden? Solliciteer dan nu en maak deel uit van dit enthousiaste team!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in