+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zwolle.
Laad meer vacatures

Projectleider Vught en Zwolle - 40 uur Zwolle

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Raderadvies

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.566 - € 5.524 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als projectleider bij ons ben je het middelpunt van diverse bouwkundige en installatietechnische projecten. Je ontwerpt de blauwdruk en leidt de realisatie, waarbij je ook (junior) inspecteurs begeleidt. Geniet van een zelfstandige rol met veel afwisseling, verantwoordelijkheid, en een informele cultuur. We bieden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheden, en een zakelijke auto, plus de kans om je kennis te vergroten met gerichte opleidingen. Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Als projectleider ben jij de architect van jouw projecten, waarbij je niet alleen de blauwdruk ontwerpt, maar ook de leiding neemt in de realisatie ervan. Jouw verhaal begint met het zelfstandig plannen, uitvoeren en bewaken van diverse projecten. Of het nu gaat om bouwkundige of installatietechnische projecten, groot of specialistisch, jij bent de hoofdrolspeler die alles in goede banen leidt.

We zullen ons eerst even voorstellen: Raderadvies, opgericht door Radboud en Derk, is uitgegroeid tot een landelijk adviesbureau gericht op vastgoedmanagement in de breedste zin van het woord. Het team bestaat uit circa 40 personen en naast de hoofdvestiging in Vught hebben we ook een vestiging in Zwolle. Onze opdrachtgevers zijn onder andere gemeenten, schoolbesturen, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen en commerciële sector.

Wat wordt er van jou verwacht?
Je speelt een cruciale rol in het verhaal door niet alleen meerdere projecten tegelijkertijd onder je te hebben, maar ook door (junior) inspecteurs te begeleiden. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat elk project het gewenste resultaat behaalt, zonder de kwaliteit, planning en budget uit het oog te verliezen. Kortom, jij bent de regisseur die ervoor zorgt dat elk project een succesverhaal wordt.
Voor zowel de vestigingen in Vught en Zwolle zijn we op zoek naar een nieuwe collega; een projectleider die ervaring heeft met het werken conform de NEN 2767. Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond en bent iemand die zelfstandig, maar ook goed in teamverband kan werken. Een kleine greep uit jouw werkzaamheden:
  • Het zelfstandig uitvoeren van inventarisaties en bouwkundige inspecties, van eenvoudig en klein tot gecompliceerd en specialistisch / groot in alle marktsegmenten;
  • Het opstellen van adviezen en MJOB’s volgens met de opdrachtgever overeengekomen- uitgangspunten, in overeenstemming met de offerte(s) en conform de projectinformatie;
  • Bijdragen aan de prijsvorming van offertes aan opdrachtgevers;
  • Het formuleren en bewaken van de kwaliteitseisen op de projecten;
  • Het signaleren van bijzonderheden, bijvoorbeeld meer- / minderwerk, op de projecten en met inachtneming van de uitgangspunten van de opdracht nemen van initiatieven teneinde de projecten zo optimaal mogelijk te laten verlopen;
  • Het geven van een advies over energiebesparende maatregelen (maatwerkadvies) en opstellen van duurzaamheidsadviezen;
  • Het laten uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden binnen de diensten- en opdrachtscope;
  • Als adviseur lever je inbreng aan onze projecten op het gebied van duurzaamheid, circulariteit en onderhoud in een multidisciplinair projectteam;
  • Het signaleren van nieuwe mogelijkheden van te behalen omzet bij bestaande klanten;
  • Het begeleiden, instrueren, aansturen en motiveren van jouw projectteam;
  • Het eerste aanspreekpunt zijn voor medewerkers van jouw projectteam;
  • Het inwerken / begeleiden van nieuwe medewerkers en junior inspecteurs.
Wij bieden een zelfstandige functie waar afwisseling dagelijkse praktijk is en kwaliteit de norm. Veel eigen verantwoordelijkheid binnen een dynamische organisatie met een informele cultuur; we lunchen samen, organiseren door het jaar heen diverse activiteiten zoals (kerst)borrels, excursies, barbecues en personeelsuitjes en we hebben onze eigen pooltafel. Wij hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons personeel, daarom stimuleren wij het vergroten van je kennis door het volgen van gerichte opleidingen en cursussen. Verder bieden wij een uitstekend marktconform salaris, met daarbij uiteraard een zakelijke auto. Ook hebben wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, thuiswerkmogelijkheid en pensioenregeling.

Salarisrange (op basis van fulltime dienstverband)
€3566,- tot €5524,-, uiteraard afhankelijk van opleiding en werkervaring

Ben jij enthousiast geraakt?
Wil jij graag deel uit maken van ons team? Solliciteer dan via onderstaand button en upload je CV t.a.v. Jeroen Ensink.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in